A PIERDUT SARCINA. Soţul ei a făcut un ANUNŢ neaşteptat pe blog

Șerban Copoț este destul de discret în ceea ce privește viața lui personală. El și-a surprins fanii cu anunțul său. El și frumoasa lui soție Roxana vor deveni părinți pentru a doua oară.

04 dec. 2015, 15:53
A PIERDUT SARCINA. Soţul ei a făcut un ANUNŢ neaşteptat pe blog

Șerban Copoț a surprins pe toată lumea. Artistul a dezvăluit că soția sa, cu care mai are un băiețel, a pierdut o sarcină, dar acum sunt din nou fericiți pentru că vor deveni părinți pentru a doua oară.

„După ce Roxana a pierdut sarcină, la sfârșitul primăverii, am devenit superstițios, mai ales că eu eram cel care sună și trâmbița până atunci, împărtășind cu cei din jur tot ce se întâmplă în viață noastră. Mă simțeam atunci de parcă purtăm o vina pe umeri tocmai din această cauza. În ziua în care am aflat că a pierdut sarcină eu urmă să sar de la 10 metri în bazin, pentru emisiunea Splash!, de la Antena 1. Numai eu știam ce se întâmplă în sufletul meu”, a scris Șerban pe blogul personal.

”Roxana este deja în luna a cincea de sarcină, iar Tedi vorbește în fiecare seară la buricul mamei cu frățiorul lui. Ne spune că de-abia așteaptă să vina pe lume că să aibă grijă de el. Are o grămadă de jucării pe care vrea să i le dăruiască și să îl învețe să se joace cu ele. Eu sunt absolut topit după el când îl văd așa grijuliu și gata să împartă cu frățiorul lui”, a mai scris Serban.