Cu ce se ocupă Șerban Copoț după ce a renunțat la televiziune: „Trebuie să iau în calcul faptul că am o familie cu trei copii”

Cu ce se ocupă Șerban Copoț după ce a renunțat la televiziune. Artistul și-a dat demisia de la Antena 1 de ceva vreme și este foarte ocupat cu diverse lucruri. Recent, a fost în Parlamentul European în urmă cu câteva zile și chiar s-a gândit la o canditatură la europarlamentare, însă fiind prins cu familia și cu alte obligații i-ar fi aproape imposibil să facă asta.

18 apr. 2024, 18:12
Cu ce se ocupă Șerban Copoț după ce a renunțat la televiziune: „Trebuie să iau în calcul faptul că am o familie cu trei copii”
Cu ce se ocupă Șerban Copoț după ce a renunțat la televiziune

Cu ce se ocupă Șerban Copoț după ce a renunțat la televiziune. ”Am fost la Parlamentul European acum câteva zile. Am fost invitat acolo și s-a creat așa, un basm, lumea mă vede în această postură. Eu mă simt măgulit de ceea ce îmi transmit oamenii. Se pare că există o disperare generală vizavi de acest subiect.

Că oamenii nu prea au ce să aleagă. Și sunt de acord cu ei, că sunt în aceeași situație, însă nu am în plan să candidez la europarlamentare.

Mă simt măgulit că lumea mă vede în postura asta de luptător pentru drepturile lor. Probabil că dacă aș avea oportunitatea, m-aș fi gândit.

Dar eu trebuie să iau în calcul și faptul că am o familie cu trei copii și asta presupune niște sacrificii destul de puternice. Pentru că dacă mă duc acolo, nu mă duc să fac act de prezență. Ar trebui chiar să aduc niște rezultate. Oamenii să se simtă reprezentați de cel pe care l-au ales, în speță, pe mine”, a declarat Șerban Copoț, conform Fanatik.ro.

Citește și: Șerban Copoț a dezvăluit motivul real pentru care a plecat de la iUmor: „Am stat 14 sezoane”

Cu ce se ocupă Șerban Copoț după ce a renunțat la televiziune

Artistul s-a reprofilat și a înființat o tabără pentru copii, în care organizează diverse plecări cu cei mici. Fostul membrul Animal X anunța că proiectul se bucură de un mare succes, pentru că se alătură taberei cât mai mulți oameni.

Șerban Copoț și-ar dori ca cei care sunt europarlamentari și reprezintă România acolo să se implice mai mult și să facă asta doar pentru a câștiga niște bani.

Viața din TV e mult mai liniștită decât cea a unui europarlamentar care nu se duce acolo doar să ia salariu. Știm că sunt foarte mulți din cei 33. Am și declarat, sunt vreo șapte care sunt vii, restul…vin și pleacă. Călătoresc la business class, adică… oamenii se respectă. România dacă ar fi reprezentată mult mai serios la nivel europarlamentar, am avea mult mai mult de câștigat.

Dar o să vedem ce se întâmplă. Că s-au întâmplat niște lucruri… comasări… listele încă nu s-au făcut. E un întreg spectacol aici în spate. Nu știu ce să vă zic, că nici eu nu sunt politician, sunt ONG-ist, din zona ONG.

Și da, am făcut televiziune. Astă vară mi-am dat demisia, dar nu în așteptarea unui astfel de moment în care să-mi anunț eu candidatura la europarlamentare. Eu mai sunt invitat la emisiuni și merg. Numai că acum pot să merg la toate televiziunile, nu numai la una”, a mai spus Șerban Copoț.