A plecat înarmat până-n dinţi ca să-şi omoare soţia şi soacra. Aventura unui bărbat din Hunedoara s-a sfârşit la câţiva km de potenţialul loc al masacrului

Un bărbat de 40 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a fost prins pe autostrada A1 că avea în portbagajul maşinii patru arme, dintre care una letală, despre suspect existând informaţii că şi-ar fi ameninţat cu moartea fosta soţie şi pe mama acesteia, a informat luni Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

06 iun. 2022, 19:38
A plecat înarmat până-n dinţi ca să-şi omoare soţia şi soacra. Aventura unui bărbat din Hunedoara s-a sfârşit la câţiva km de potenţialul loc al masacrului

Ameninţările au fost transmise fostei soţii şi familiei acesteia prin intermediul unor reţele de comunicare, victimele locuind într-o comună de lângă municipiul Hunedoara.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul şi-a procurat, fără drept, dintr-un stat european, o armă cu ţevi lise şi trei arme neletale – un pistol, un revolver cu aer comprimat, un pistol de semnalizare, dar şi o pereche de cătuşe metalice, precum şi muniţia aferentă.

Bărbatul ar fi introdus armele şi muniţia, ilegal, pe teritoriul României, fără să le declare organelor vamale, obiectele fiind ascunse în bagajele autoturismului pe care-l conducea.

Citeşte şi Cazul care a îngrozit Grecia! O româncă a fost ucisă și cimentată în grădina casei. Iubitul acesteia a fost acuzat de crimă și a fost găsit spânzurat în celulă

Suspectul a fost oprit în trafic, pe 4 iunie, pe autostrada A1, între localităţile Ilia şi Deva. După efectuarea controlului corporal şi al autoturismului, bărbatul a fost condus la sediul IPJ Hunedoara, pentru audieri. Armele şi muniţia aferentă ce au fost descoperite de poliţişti au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor.

„În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru comiterea infracţiunilor de contrabandă calificată, ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, a precizat IPJ Hunedoara.

Ulterior, magistraţii de la Judecătoria Hunedoara au dispus arestarea preventivă a suspectului pentru 30 de zile.

Citeşte şi Femeie împuşcată în cap pe stradă în Mehedinţi. Criminalul a încercat apoi să se sinucidă