Femeie împuşcată în cap pe stradă în Mehedinţi. Criminalul a încercat apoi să se sinucidă

Un bărbat din Mehedinti si-a împuscat fosta sotie si apoi a încercat să se sinucidă. Salvatorii au încercat să o resuciteze pe femeie, însă a fost declarat decesul. Totul s-a întîmplat pe stradă în faţa copiilor femeii.

23 dec. 2021, 10:43
Femeie împuşcată în cap pe stradă în Mehedinţi. Criminalul a încercat apoi să se sinucidă

O femeie în vârstă de 40 de ani a fost împușcată în cap în fața copiilor. Criminalul este fostul soţ al femeii, un bărbat în vârstă de 50 de ani. După ce şi-a împuşcat fosta soţie, bărbat a încercat să se sinucidă împuşcându-se în piept.

Citeşte şi: Detalii înfiorătoare din căsnicia interpretei Maria Ghinea. Împuşcată în cap de fostul soţ, nu a mai putut să meargă şi nici să vorbească

„Prin apelul 112, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat despre faptul că, în centrul orașului Vânju Mare, în fața magazinului Orange, un bărbat, de aproximativ 50 de ani, a tras cu un pistol, de aproape, în zona tâmplei unei femei, de aproximativ 40 de ani, după care și-a tras mai multe focuri de armă în piept”, a anunţat IPJ Mehedinţi.

Citeşte şi: Crimă înfiorătoare în Arad. O femeie a fost ucisă de propriul fiu. Individul a lovit-o cu pumnii în cap până când i-a curmat viaţa

Din păcate pentru femeie, echipele de salvare nu au mai putut face nimic şi a fost declarat decesul.

Bărbatul, un cetăşean italian, a fost transportat la spital.

Ancheta se desfăşoară sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi.