A pozat GOALĂ la 15 ani! Ce a făcut însă după a ÎNGROZIT o lume întreagă

Cazul urmator reprezinta cea mai buna dovada ca, inainte de a face un lucru, trebuie sa te gandesti si de zece ori la consecinte.

20 aug. 2014, 14:06
A pozat GOALĂ la 15 ani! Ce a făcut însă după a ÎNGROZIT o lume întreagă

Amanda Todd, o tanara din Canada, probabil ca va regreta toata viata un moment de inconstienta. La varsta de doar 15 ani, aceasta a facut imprudenta de a-si arata sanii in fata prietenilor virtuali cu care vorbea pe internet. Totul dupa ce primise cadou o banala camera web.

GEST ŞOCANT: O adolescentă s-a sinucis din cauza umilinţelor pe Internet

Ce a urmat insa avea sa ii schimbe complet viata. In zilele urmatoare, imagini si fotografii cu ea au aparut pe mai multe site-uri, fara voia ei. Asa zisii „prieteni” au inregistrat-o si au profitat de naivitatea ei. Din cauza imaginilor deocheate, tanara a fost exmatriculata de la scoala la care invata, iar toti cunoscutii ei au renegat-o, spunandu-i ca va ajunge cel mai probabil o dama de companie.

Nemaisuportand criticile, Amanda si familia ei s-au mutat intr-un alt oras, sperand ca o vor putea lua de la capat. Insa si acolo ea a fost tinta ironiilor si a vorbelor rautacioase. Coplesita de atentia negativa pe care o primea, fata a decis să isi puna capat zilelor.