GEST ŞOCANT: O adolescentă s-a sinucis din cauza umilinţelor pe Internet

Hărţuirea pe internet face victime. O adolescentă din Canada s-a sinucis din cauza umilinţelor din mediul virtual. În urmă cu o lună, ea postase pe internet o înregistrare video în care povestea trauma prin care trecea.

RomaniaTV.net
14 oct. 2012, 13:43
GEST ŞOCANT: O adolescentă s-a sinucis din cauza umilinţelor pe Internet

„Salut! Am hotărât să vă împărtăşesc povestea mea fără sfârşit!”. Aşa începe înregistrarea de 9 minute, în care tânăra de 15 ani povesteşte cum a fost batjocorită pe Internet. Totul a început după ce Amanda Todd şi-a arătat sânii mai multor persoane de pe site-urile de socializare. De acolo, lucrurile au degenerat. Mai multe fotografii cu ea goală au apărut pe internet. Astfel, tânăra a ajuns să fie umilită aproape zilnic. .

„Am plâns toată noaptea! Mi-am pierdut prietenii, respectul!”, mai spune tânăra.

Chiar dacă adolescenta a schimbat mai multe şcoli, probleme ei nu s-au încheiat. Într-un final, tânăra a căzut în depresie şi a decis să-şi pună capăt zilelor.

 

Moartea Amandei a şocat întreaga comunitate. La scurt timp după ce fata s-a sinucis, mulţi tineri au făcut o pagină de Facebook în memoria ei, exact în acelaşi loc în care aceasta fusese umilită în trecut.