A pregătit nunta de vis din care lipseşte … mirele. Femeia nu ştie cu cine sau dacă se va mărita

Ajunsă la vârsta de 27 de ani, o britanică necăsătorită nu-şi găseşte "jumătatea", dar şi-a organizat deja petrecerea de nuntă în cele mai mici detalii, de la rochia de mireasă, până la tort, flori şi invitaţii de nuntă. Mai mult, se gândeşte şi la luna de miere.

RomaniaTV.net
08 mai 2013, 11:58

Clare Foster, o britanică de 27 de ani, a cheltuit o avere pentru a-şi organiza o nuntă de excepţie la care visează cu ochii deschişi. Dar femeia nu are deocamdată nici măcar un prieten şi nici nu a primit vreo cerere în căsătorie. Totuşi, până acum a scos din buzunar 20.000 de lire sterline cu pregătirile pentru marele eveniment din viaţa ei: nunta „perfectă”, de vis, care este de fapt ceva iluzoriu, neştiindu-se când şi dacă se va poduce.

Pregătirile ei au început acum 4 ani, când a fost fascinată de o rochie de mireasă pe care a văzut-o în vitrina unui magazin.  După ce a probat-o, Claire s-a dus la bancă şi a retras 1.700 de lire sterline din contul ei bancar unde îşi strânge economiile de mai mulţi ani. A mai cheltuit câteva mii de lire sterline pe pantofii de mireasă, luându-şi în repetate rânduri mai multe perechi, ca să aibă de unde să aleagă când va merge la altar.

Claire s-a gândit şi la invitaţiile de nuntă, la programul marelui eveniment, la fotografiile de nuntă precum şi la meniul care va include, între altele, trei feluri de mâncare şi un tort cu trei etaje.  S-a gândit şi la luna de miere.

Dar în timp ce dulapurile ei încep să se transforme într-un magazin cu articole pentru mirese, ea nu îşi găseşte jumătatea. De doi ani este singură, iar înainte când se apucase să îşi planifice nunta, a avut o relaţie timp ce 10 luni cu Rob, un tânăr devârsta ei, dar din păcate, aceasta s-a sfârşit după zece luni. A urmat Adam, dar nici cu el nu a ţinut.

Claire nu şi-a pierdut însă speranţa. Este mulţumită de tot ce a achiziţionat până acum şi spune că e mai bine să fie pregătită pentru un asemenea eveniment, decât să îşi compromită „marea zi” a vieţii ei din lipsă de bani sau de timp.

Tot ce-i mai lipseşte acum este bărbatul potrivit, „Mr. Right”, care nu se mai arată!…