A primit un GLONŢ în cap. Unchiul unui cunoscut FOTBALIST a fost asasinat

Ziarele din Argentina relatează în ediţiile de miercuri o ştire cutremurătoare. Jorge Lavezzi, unchiul jucătorului lui PSG, Ezequiel Lavezzi, a fost găsit împuşcat, în apropierea unui râu.

12 feb. 2014, 11:43
A primit un GLONŢ în cap. Unchiul unui cunoscut FOTBALIST a fost asasinat

Unchiul internaţionalului argentinian a mers la piaţă, ca să cumpere peşte, însă  familia a intrat în alertă văzând că a trecut destl de multă vreme, iar bărbatul nu s-a mai întors acasă.

Într-un târziu, poliţia i-a descoperit cadavrul, într-o camionetă din oraşul Villa Gobernador Galvez (75.000 locuitori, la 10 km de oraşul lui Messi, Rosario), în apropierea râului Parana. Potrivit ziarelor argentiniene, motivul ar fi pur şi simplu jaful, regiunea fiind marcată de o rată ridicată a criminalităţii. De altfel, Diego, fratele lui Ezequiel, a declarat că unchiului său i-au dispărut atât portofelul cu bani, cât şi telefonul mobil.

Citeşte şi Un general de poliţie a fost ASASINAT la Cairo

Realitatea este că nesiguranţa în care trăim în Argentina de astăzi nu mai poate fi suportată (…) Într-o zi am fost atacat în timp ce mă aflam în faţa unui chioşc de ziare din Rosario. Acum, unchiul meu…„, a spus Diego.

Citeşte şi Scandal URIAŞ. Tatăl lui Messi este anchetat pentru spălare de bani proveniţi din trafic de droguri