A primit un mesaj pe Facebook şi s-a trezit apoi cu datorii de mii de euro. Ce greşeală a făcut

O mama din Marea Britanie a vrut sa mai castige cativa bani in plus pentru a le cumpara copiilor ei cadouri de Craciun, dar in schimb s-a trezit cu o datorie de 4.500 de euro.

22 oct. 2015, 20:20
A primit un mesaj pe Facebook şi s-a trezit apoi cu datorii de mii de euro. Ce greşeală a făcut

Ann-Marie Deaton isi creste singura cei patru copii cu varste cuprinse intre 9 si 13 ani. Femeia a vrut sa le ofere niste sarbatori de neuitat, asa ca atunci cand un barbat a contactat-o pe Facebook cu o oferta de munca, nu a stat pe ganduri.

„Mi-a dat un mesaj si m-a intrebat daca nu as fi interesata sa vand niste electronice pe eBay. Mi-a spus ca are un magazin personal, dar ca nu are timp sa puna produsele pe internet si cauta oameni care sa-l ajute cu asta”, a povestit Ann-Marie pentru Daily Mirror.

Individul i-a promis apoi un comision de 137 de euro pentru fiecare produs vandut si a pus-o sa vanda trei laptopuri Apple. Ann-Marie a gasit rapid trei clienti, care i-au transferat banii in cont. Apoi, femeia si-a oprit cei 411 euro care ii reveneau drept comision si a transferat banii mai departe barbatului.

Insa individul a disparut apoi fara urma, si-a sters contul de Facebook, iar femeia s-a trezit cu datorii de 4.500 de euro din comisioanele de tranzactii, plus banii pe care a trebuit sa-i returneze clientilor furiosi care nu si-au primit produsele.

Ea a contactat politia si ii avertizeaza pe toti cei care primesc o oferta de lucru care suna prea buna ca sa fie adevarata sa aiba mare grija.