A primit un termen de 6 zile să îşi salveze soţul de cancer. Ce a făcut această femeie

A primit un termen de 6 zile să îşi salveze soţul de cancer. Kate Brandon, o femeie îndurerată din America, a făcut ceva incredibil pentru salvarea bărbatului ei. Ideea i-a venit imediat ce a aflat teribilul termen.

RomaniaTV.net
29 apr. 2016, 06:56
A primit un termen de 6 zile să îşi salveze soţul de cancer. Ce a făcut această femeie

Ce ai face daca ai avea doar 6 zile la dispozitie sa iti salvezi sotul de cancer? Probabil ai innebuni. Disperarea te-ar cuprinde fara drept de apel, insa, cu siguranta, te-ai calma pentru un moment sa cauti o solutie urgenta. Asta a facut si Kate Brandon pentru barbatul ei, Mike.

Citeşte şi  Cea mai emoţionantă poveste de dragoste. De ce a fost în stare o femeie după accidentul grav al iubitului ei

Ambitie au amandoi sa infrunte boala, insa le lipsesc banii. Kate are la dispozitie 6 zile sa stranga 400.000 de lire sterline. Sotul ei, Mike, sufera de leucemie limfoblastica acuta, afectiune depistata in anul 2014. Vazandu-se in fata unei situatii contracronometru, Kate a pus la bataie toate resursele de care dispune pentru a-si face auzita durerea.

Femeia a inceput o campanie emotionanta pe Internet rugandu-i cu lacrimi in ochi pe utilizatorii retelelor de socializare sa doneze bani pentru salvarea sotului ei, destul de posibila daca se strange fabuloasa suma. „Te rog, ajuta-ne sa invingem boala! Am tot auzit de miracole, eu chiar cred in ele, cred ca se poate rezolva totul”, suna mesajul lui Kate distribuit de mii de persoane din toata lumea.

Citeşte mai mult pe TeoTrandafir.com