A provocat un accident cu patru victime şi a mai băut o bere până să vină poliţia

După ce a provocat un accident şi a rănit patru persoane, un şofer aflat sub influenţa alcoolului s-a gândit că mai are timp să-şi termine berea până la apariţia poliţiei.

RomaniaTV.net
14 mai 2012, 08:29
A provocat un accident cu patru victime şi a mai băut o bere până să vină poliţia

Duminică dimineaţă, patru persoane au ajuns pe patul de spital în Iaşi după ce trei maşini s-au ciocnit la Baza 3, din cauza unui şofer care s-a urcat băut la volanul maşinii, scrie bzi.ro.

Conducatorul auto a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat în viteză în alte două maşini care aşteptau la semafor. Potrivit martorilor, după accident şoferul aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi pasagerul din dreapta sa au devenit violenţi. Martorii au chemat poliţia, iar până la sosirea oamenilor legii, şoferul turmentat şi pasagerul din maşina condusă de el s-au gândit să mai consume câte o bere. La apariţia echipajelor de poliţie, unul dintre scandalagii a devinit din nou violent şi a fost încătuşat şi dus la secţie. Politiştii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul.