A pus lapte matern la microscop şi ceea ce a văzut a întrecut orice imaginaţie

Publicat: Joi, 12 Noiembrie 2015 15:55 // Actualizat: Joi, 12 Noiembrie 2015 15:55 // Sursa: romaniatv.net

O mămică a pus la microscop câteva picături de lapte matern, iar imaginile pe care le-a văzut au fost o mare surpriză pentru ea.

Imaginile surprinse de camera video arată că laptele matern este viu.

Atunci când soţul lui Rachel Lim a adus recent acasă un microscop de la serviciul său, femeia a făcut un experiment pe cont propriu. În calitate de mamă care îşi alăptează bebeluşul pe cale naturală, Rachel a vrut să vadă cum arată sub lentilele microscopului laptele de la sân cu care îşi hrăneşte bebeluşul. Ceea ce a aflat a uimit-o pe femeie.

La microscop ea a văzut particule "în mişcare şi care trepidau, vibrau, parcă fremătau". Practic, laptele matern era viu, după cum poţi vedea şi tu în acest scurt filmuleţ pe care l-a surprins cu o cameră video.

Citeşte şi  Ce NU trebuie să faci sub nicio formă cu laptele bebeluşului

În vreme ce descoperirea făcută de Rachel Lim era ceva nou pentru ea, în calitate de mămică, dar şi pentru majoritatea oamenilor care văd filmuleţul de mai jos, oamenii de ştiinţă ştiau de multă vreme acest lucru despre laptele mamar.

Potrivit specialiştilor, celulele vii din laptele matern includ celule bacteriene pentru a consolida sistemul imunitar al bebeluşului, în timp ce globulele albe din sânge (care ucid bacteriile şi virusurile), dar şi celulele stem pot acţiona ca un fel de sistem intern de reparare.

Aşadar poţi vedea şi tu cât de incredibil este corpul nostru şi cât de capabil este să producă ceva atât de puternic precum laptele pentru a avea grijă de imunitatea bebeluşilor noştri.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
12 nov 15:59
...a pus la microscop câteva picături de lapte matern, iar imaginile pe care le-a văzut au fost o mare surpriză pentru ea. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
1
EUR
4.7787
RON
10 Dec
noapte 1 °
zi 6 °
Ultimele joburi adaugate
24 H