A pus o poză pe Facebook, dar a şters-o imediat. Ce a văzut a făcut-o să slăbească 50 de kilograme

Facebook pare la prima vedere un "obicei" nesănătos, dar, în mod incredibil, reţeua de socializare a motivat-o pe o femeie să slăbească 50 de kilograme.

RomaniaTV.net
29 apr. 2014, 10:49

Tracy Nicholson, în vârstă de 34 de ani, din Marea Britanie, a renunţat la alimentele nesănătoase după ce a postat o fotografie cu ea pe Facebook, alături de câţiva prieteni. Tracy a regretat că a postat fotografia şi a sters-o imediat după ce şi-a dat seama cât de mult se îngrăşase.

„După ce am născut-o şi pe fiica mea, am început să mănânc numai junk food. Îmi dădeam seama că mă îngraş, că îmi lipseşte energia de-a lua parte la jocurile copiilor. Poza de pe Facebook parcă m-a făcut să mă trezesc la realitate”, a explicat Tracy, potrivit DailyMail.

Tracy Nicholson a început să se îngraşe după ce a termiat şcoala şi a născut doi copii, pe Dylan, acum în vârstă de 8 ani, şi pe fiica ei Chloe, acum în vârstă de 5 ani. Tracy ajunsese la un moment dat să cântărească 121 de kilograme.

Citeşte şi O altfel de luptă cu kilogramele. Ea este femeia care vrea să fie cea mai grasă din lume FOTO

„Un prieten mi-a recomandat cursul la care mergea. Am decis să îl însoţesc. La acel curs am învăţat ce înseamnă o alimentaţie sănătoasă. Am început să fiu atentă la tot ce consumăm. Azi, consum multe legume, fructe şi fac sport aproape zilnic”, a continuat Tracy.

„Acum nu îmi mai e ruşine să le arată prietenilor pe Facebook cum arăt. Mă bucur de timpul petrecut cu familia şi mă simt plină de energie”, a mai spus femeia.

Citeşte şi Cea mai grasă femeie din România, la doar 25 de ani: Povestea tristă a tinerei VIDEO