A rămas fără Lamborghini, pentru că impozitul era ”prea scump”. Reacţia şoferului a devenit virală

A rămas fără Lamborghini, pentru că impozitul era ”prea scump”. Un şofer din Anglia a avut parte de o întâmplare neplăcută, după ce autorităţile i-au confiscat autoturismul de sute de mii de euro. Reacţia bărbatului a devenit virală.

02 sept. 2021, 10:50
A rămas fără Lamborghini, pentru că impozitul era ”prea scump”. Reacţia şoferului a devenit virală
A rămas fără Lamborghini, pentru că impozitul era ”prea scump”

A rămas fără Lamborghini, pentru că impozitul era ”prea scump”. Ofițerii au oprit vehiculul care atrăgea atenția, în timp ce se îndrepta spre o întâlnire auto South Mimms, Hertfordshire, Anglia în ziua de luni (30 august).

Citeşte şi: Imaginile care fac senzaţie pe internet. Cum a fost un Lamborghini tractat de un alt Lamborghini, într-o parcare din Mamaia

A rămas fără Lamborghini, pentru că impozitul era ”prea mare”

Polițiștii l-au surprins pe șoferul de Lamborghini Aventador conducând „într-o manieră antisocială și agresivă” pe autostrada A1 în primele ore ale dimineții, scrie LadBible, citat de Stirileprotv.ro.

Șoferul a spus apoi ofițerilor că mașina nu are impozitul plătit deoarece era „prea scump”.

Unitatea de poliție rutieră Bedfordshire, Cambridgeshire și Hertfordshire (BCH) a declarat că automobilul a fost oprit deoarece șoferul fusese deja avertizat de două ori cu privire la comportamentul agresiv pe care îl avea în trafic.

Vehiculul era deja avertizat de două ori pentru același compotament antisocial și agresiv în trafic. Vehiculul este, de asemenea, neimpozitat, deoarece este prea scump așa cum ne-a declarat șoferul”,  a spus unitatea de poliție rutieră BCH, într-o postare pe rețelele de socializare.

Lamborghini Aventador scos la vânzare de statul român

Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) a obţinit în instanţă dreptul privind valorificarea anticipată a unui autovehicul Lamborghini Aventador aflat în administrarea ei, informează un comunicat al instituției.

În această speță având ca obiect cercetarea infracțiunilor de constituire grup infracțional organizat, trafic de persoane, trafic de minori și proxenetism, Agenția a fost desemnată custode al autoturismului de către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Galați.

În ultimele zile, ANABI înregistrează o creștere a numărului de cauze în care Agenția este sesizată de către procurori și instanțele de judecată în vederea administrării și valorificării bunurilor indisponibilizare în procese penale.

ANABI urmează a valorifica prin licitații publice următoarele bunuri: Lamborghini Aventador, Skoda Octavia, BMW 218D, BMW 216D, Volkswagen Passat, BMW 540D Xdrive, precum și 10.608 litri motorina.