A rămas fără logodnic chiar în ziua nunţii. Află MOTIVUL INCREDIBIL al dispariţiei mirelui

O femeie de 41 de ani din Marea Britanie care urma să se căsătorească a rămas fără viitorul soţ chiar în ziua nunţii. Bărbatul plecase la tradiţionala "petrecere a burlacilor" şi nu s-a mai întors a doua zi, când ar fi avut loc cununia.

RomaniaTV.net
05 iun. 2013, 08:12

Mandy Hammond şi Ramsey Raulinautis şi-au petrecut fiecare ultima zi de burlăcie după obicei. Mandy a mers cu prietenele ei în oraş, apoi au ajutat-o să se coafeze şi să îşi vopsească unghiile cu ojă pentru ceremonia de a doua zi, iar Ramsey a preferat să meargă cu prietenii lui la petrecerea burlacilor.

Ea a venit mai devreme acasă ca să îşi pregătească rochia de mireasă şi tot ce îi trebuia pentru cununia de a doua zi, iar el a stat toată noaptea cu prietenii lui, la petrecere şi nu a răspuns la telefon.

Când a auzit bătăi în uşă, dimineaţa, Mandy s-a grăbit să îi deshidă. Dar la uşă nu era Ramsey, ci doi poliţişti care au informat-o că logodnicul său fusese bătut de doi prieteni şi incendiat de aceştia şi că a fost dus la spital cu răni grave.

Mandy era gata să leşine când a aflat şocanta veste. Logodnicul ei fusese bătut cu bestialitate la beţie de prietenii lui, Pawel Lysonik, de 22 de ani şi Kamil Semrau, de 28 de ani, petrecerea „ultimei zile de libertate” degenerând în violenţă. După ce îl bătuseră, cei doi bărbaţi i-au dat foc, punându-i bucăţi de hârtie între haine şi provocându-i arsuri pe mai mult de 60% din suprafaţa corporală. Ramsey a murit după trei zile, la spital, scrie Daily Mail.

„Nu îmi dau seama nici acum ce s-a putut întâmpla în acea noapte şi de ce l-au omorât pe viitorul meu soţ”, a spus femeia. „Ramsey i-a invitat pe prietenii lui de multe ori la noi acasă, i-am primit în casa noastră, le-am dat de mâncare…”, a mai povestit femeia despre trecutul pe care l-a avut cu cel care trebuia să îi fie soţ.

Când a mers la spital să îl identifice, era aproape de nerecunoscut. Avea atâtea răni şi arsuri pe corp, încât femeii i s-a făcut rău.

Ramsey era muncitor constructor şi lucra pe un şantier în Newport (comitatul Wales), când a cunoscut-o, cu cinci ani în urmă, pe Mandy. Ea era mama a şapte copii. A cerut-o de soţie când au mers împreună în Lituania, ţara lui de origine. Căsătoria lor urma să aibă loc în data de 10 martie 2011.

Acum, cei doi prieteni criminali ai bărbatului, Pavel Lysonik, un polonez de 22 de ani şi Kamil Semrau, de 28 de ani, au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă de către un tribunal din Cardiff.