A rămas FĂRĂ MAŞINĂ din cauza unui PAPAGAL

O femeie din Marea Britanie care urma cursuri de şoferie s-a pomenit cu maşina luată de poliţişti după ce aceştia văzuseră că femeia avea ca instructor auto un ... papagal.

30 ian. 2014, 09:38
A rămas FĂRĂ MAŞINĂ din cauza unui PAPAGAL

O femeie din Marea Britanie, trecută de 50 de ani, s-a încumetat să iasă pe drum cu maşina fără să aibă un instructor auto sau de un şofer profesionist, alături de ea, aşa cum prevede regulamentul pentru cei care învaţă să conducă şi deţin permis de conducere provizoriu.

Mai mult, femeia a fost prinsă de poliţişti cu un papagal în maşină, pe locul de lângă şofer, unde ar fi trebuit să se afle instructorul auto. delictele femeii nu s-au terminat nici aici. Ea a intrat şi pe autostrada M6, din Yorkshire, cu maşina sa de teren, ceea ce le este interzis şi celor care au instructorul alături de ei. Şirul contravenţiilor a culminat cu depăşirea limitei de viteză de pe autostradă, dezvăluie Daily Mirror.

Citeşte şi IUBIRE în marşarier. Cum au ajuns doi îndrăgostiţi cu maşina în Someş

Poliţiştii o opriseră  tocmai pentru această abatere, iar când s-au apropiat mai mult de maşi au văzut şi pasărea care stătea alături de ea, în locul instructorului.

În afară de amendă, oamenii legii i-au confiscat vehiculul. Poliţiştii au fotografiat pasărea care o însoţea pe femeie şi au postat un mesaj pe Twitter împreună cu fotografia: „Spuneţi-i BUNĂ! micului meu prieten. Din păcate, stăpâna lui are doar permis de conducere provizoriu, iar cum papagalii nu sunt autorizaţi să dea lecţii de conducere auto, vehiculul ei a fost confiscat de noi pe autostrada M62”.