IUBIRE în marşarier. Cum au ajuns doi îndrăgostiţi cu maşina în Someş

Doi tineri au ajuns cu maşina în apele Someşului, în apropiere de Gherla, după ce şoferul, un tânăr din Bistriţa, a pierdut controlul maşinii. Bărbatul susţine că a încercat să parcheze maşina în parcarea unei benzinării, dar nu a oprit la timp şi a ajuns în apă. Martorii susţin că şoferul şi femeia din dreapta lui au vrut să se "iubească" în maşină, însă încercarea lor a fost sortită eşecului.

RomaniaTV.net
23 ian. 2014, 19:28
IUBIRE în marşarier. Cum au ajuns doi îndrăgostiţi cu maşina în Someş

Un tânăr din Bistriţa şi pasagera din maşina sa au scăpat teferi după ce autoturismul a ajuns în râul Someş, în apropierea parcării unei benzinării de lângă Gherla. Aceştia au reuşit să iasă la timp din maşină, fără să fie răniţi, transmite Dejeanul.ro.

Potrivit martorilor citaţi de publicaţie, întâmplarea a avut loc pentru că cei doi încercau să „se iubească”. Numai că, la un moment dat, unul dintre ei a mişcat schimbătorul de viteze şi maşina a intrat în marşarier, motorul fiind pornit, şi a luat-o la vale.

Tinerii şi-au continuat drumul la Cluj Napoca cu o alta masina, dar au transmis firmei care le va scoate masina din apa, sa o duca la Bistrita.