A rămas traumatizat pe viaţă, după ce luni bune a crezut că pandemia e o farsă: „Durerea vine în valuri”

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, care credea că pademia de coronavirus este o farsă şi că toată lumea exagerează cu măsurile de restricţie, şi-a schimbat complet părerea după ce s-a infectat şi doi membri ai familiei sale au murit de COVID. 

16 oct. 2020, 05:41
A rămas traumatizat pe viaţă, după ce luni bune a crezut că pandemia e o farsă: „Durerea vine în valuri”

Tony Green are 43 de ani şi este din Texas. Înainte să se infecteze cu coronavirus credea că această criză medicală e inventată de virusologi și exagerată de mass media. Astfel că, în luna iunie, a organizat o masă la care a invitat toată familia. După câteva zile, mai multe persoane care au participat la acea masă s-au îmbolnăvit de COVID-19. Printre acestea, s-a numărat şi Tony. El a ajuns la spital cu simptome grave, virusul afectându-i sistemul nervos, iar mama şi socrul bărbatului au murit.

În urma acestor evenimente, Tony Green și-a schimbat complet părerea despre pandemie.

„Sentimentul pe care îl am e același pe care l-ar avea un șofer beat care și-ar ucide familia. Câți oameni s-ar fi îmbolnăvit dacă nu aș fi găzduit acea masă de weekend? Unul? Poate doi? Durerea vine în valuri, dar vina aceea va rămâne”, a mărturisit Green pentru CNN.

Chiar dacă ceilalți membri ai familiei sale s-au vindecat, Green nu poate scăpa de sentimentul de vinovăție care l-a cuprins în momentul în care a aflat diagnosticul.

Citeşte şi Sute de persoane s-au distrat în Centrul Vechi, în plină pandemie. Imagini incredibile