A răsărit soarele şi pe strada lui: Medicul Radu Zamfir va fi din nou părinte

Medicul Radu Zamfir se poate declara un tată împlinit. Eroul din Apuseni a aflat că va mai avea o fetiţă şi este în culmea fericirii.

03 feb. 2016, 10:00
A răsărit soarele şi pe strada lui: Medicul Radu Zamfir va fi din nou părinte

“Sotia mea va naste in iunie o fetita! Sunt foarte fericit! Imi doream foarte mult o surioara pentru fiica mea mai mare. Acum suntem siguri ca asa va fi! Sper ca Diana sa fie sanatoasa in ultimul semestru de sarcina si totul sa fie bine la nastere”, a declarat Radu Zamfir potrivit WOWbiz.ro.

Radu Zamfir a declarat încă din luna decembrie a anului trecut că va fi din nou părinte, dar pe atunci nu cunoştea sexul copilului. 

Este un moment emotionant in viata mea de familie si sper ca totul sa decurga normal in toata aceasta perioada. Voi fi tata! Diana, sotia mea, este gravida in trei luni, este intr-o stare de sanatate buna, nu a intampinat, deocamdata, nicio problema in primele luni de graviditate”, declara medicul la vremea respectivă.

Medicul erou mai are o fetiţă de 9 ani pe nume Lavinia.

Doctorul Radu Zamfir a supravietuit accidentului aviatic din Apuseni, in care si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si studenta Aura Ion.

CITEŞTE ŞI Scandal pe expertiza accidentului din Apuseni. Familia Aurei Ion face acuzaţii grave