A renunţat la cariera sportivă pentru filmele pentru adulţi. Cât a ajuns să câștige într-o singură zi

Renee Gracie , în vârstă de 25 de ani, a devenit subiect de discuție în presa australiană, după ce s-a retras din sport și a intrat în industria filmelor pentru adulți, unde câștiga 15.000 de euro pe săptămână.

RomaniaTV.net
11 iun. 2020, 06:37
A renunţat la cariera sportivă pentru filmele pentru adulţi. Cât a ajuns să câștige într-o singură zi

Renee Gracie este o sportivă faimoasă în Australia, însă tânăra a anunțat recent faptul că nu mai este ”pasionată de cursele de mașini” și se va concentra pe noua ei carieră de actriță în filmele pentru adulți.

Fostă participantă la cursele V8 Supercars și cu aspirații de a accede în celebra competiție NASCAR, tânăra a renunțat la pilotaj din cauza problemelor financiare și lipsei sponsorizărilor. Acum, șefii Supercars s-au distanțat de Renee, odată ce au aflat noua ei ocupație, scrie The Sun.

„E o nebunie că oamenii cred că nu pot să fac asta. Îmi pare rău că unele persoane cred că nu sunt cea care aveau ei impresia că sunt, dar dă-i naiba!Nu sunt prostituată, nu sunt escortă. Sunt aici să fac bani. Acum sunt într-o situație financiară la care nu visam și mă bucur de asta. Pot să-mi spună cum vor” , a declart Renee.

Născută în suburbiile orașului Brisbane, Renee a adăugat că intenționează să își cumpere o casă în următorul an. După ce publicul larg a aflat cu se ocupă, tânăra spune că a avut o zi în care a câștigat nu mai puțin de 11.000 de euro.

Abonamentul lunar pentru clipurile ei costă 800 de euro, potrivit presei din Marea Britanie.


loading...