A reușit să își strice propria nuntă! Mirele și-a lovit soția cu piciorul peste față

Adam Gaudette, un cunoscut jucător de hochei pe gheață, a reușit să își strice propria nuntă. Sportivul a dorit să își impresioneze soția cu un dans, însă a lovit-o cu piciorul peste față.

20 ian. 2021, 22:32
A reușit să își strice propria nuntă! Mirele și-a lovit soția cu piciorul peste față

A reușit să își strice propria nuntă! Jucătorul profesionist de hochei a dorit să își impresioneze soția, însă lucrurile au luat o altă întorsătura. În timp ce acesta încerca să îi facă un dans senzual, a lovit-o cu piciorul peste față. Imediat după ce a realizat ce s-a întâmplat, sportivul și-a luat soția în brațe și a sărutat-o.

Citește și: E campioană naţională şi e extrem de frumoasă. Bărbaţii au rămas cu gura căscată după ce şi-a dat rochia jos în timpul unei emisiuni! – VIDEO

Jucătorul de la Vancouver Canucks a fost iertat de femeie, care chiar a găsit puterea să zâmbească. Întreaga scenă a fost filmată de către invitații evenimentului și urcat pe TikTok, unde a devenit și viral.

A reușit să își strice propria nuntă! Mireasa a scris ulterior pe o rețea de socializare faptul că s-a simțit rău, chiar a plâns, însă în cele din urmă a reușit să se distreze alături de prieteni până dimineața.

”Am plâns puțin, iar el s-a simțit extrem de rău, dar a fost bine pentru că am reușit să petrecem până la 8 dimineața cu cei mai buni prieteni” , a fost mesajul postat de Micaela Kim Gaudette.

O nuntă din Canada a fost stricată de nuntași după ce au început să se ia la bătaie

Invitații unei nunți au început să se ia la bătaie, însă nimeni nu știe de la ce a început totul. Bătăuşii au spart vesela şi au făcut praf mesele şi tortul de nuntă, după care tensiunile s-au mutat în faţa hotelului.

Două femei au atras atenția tuturor invitaților, fiind cu greu despărțite de mai mulți bărbați prezent la evenimentul privat. Bătaia dintre nuntași s-a încheiat după mai multe minute, atunci când petrecerea era deja sfârșită. Mirii au plătit 100.000 de euro pentru a organiza evenimentul într-un hotel din Canada.

 

 

 

 

 

 


loading...