E campioană naţională şi e extrem de frumoasă. Bărbaţii au rămas cu gura căscată după ce şi-a dat rochia jos în timpul unei emisiuni! – VIDEO

Maria Nedelcu a reuşit să sucească minţile tuturor bărbaţilor. Tânăra e considerată una dintre cele mai frumoase femei din România şi este campioană naţională la fitness la juniori şi vicecampioană naţională la seniori.

19 ian. 2021, 17:50

E campioană naţională şi e extrem de frumoasă.  Fiecare apariţie a ei este senzaţională şi mereu reuşeşte să cocerească podiumurile concursurilor de fitness. De altfel, fata este şi luptătoare.

E campioană naţională şi e extrem de frumoasă. Cine e Maria Nedelcu

Cariera în lumea sportului avut-o pe când era o fetiţă de 9 ani, atunci când a decis să meargă la cursurile de Karate însp a renunţat uşosr după ce a ratat participarea la Campionatul Mondial. Totuşi, fata s-a reprofilat puţin şi a făcut o adevărat ă carieră în kickboxing, acolo unde este, de asemenea, campioană naţională.

Chiar dacă toată lumea o ştie în kickboxing, se pare că fata are cele mai mari satisfacţii din zona fitnessului.

„Problema e că eu practicam de 6 ani cursurile de karate, era sport de semicontact. Eu pierdema prin descalificări, pentru că loveam prea tare. E un sport foarte dur Am o problema cu mandibula din naştere, care poate fi rezolvată doar prin operaţie şi încă nu doresc, de aceea m-am lăsat si de kickbox. Am 19 ani. Tata a făcut lupte greco-romane. Cred că geneticul l-am luat de la el.

Am prieten. El nu face sport, nu are treabă cu sportul. Fraţii mei s-au apucat de box şi sper ca în viitorul apropiat să devină şi ei campioni, în viitorul apropiat. Sper să fiu un exemplu pentru ei. Un cosum se poartă de două ori, de trei ori, apoi nu mai trebuie. E ca şi cu rochiile de nuntă. Ţin dietă, e 80% şi 20% sport. Mănânc orez, peşte, sparanghel. Trebuie să mănânci din 2 în 2 ore sau trei. Voi merge şi în Coreea la Campionatul Mondial. Am şi un tatuaj pe care l-am făcut când a murit bunica mea. E ceva de suflet. Vreau să menţionez că peste două luni se va lansa o aplicaţie. Va fi cea mai tare aplicaţie din România, unde utilizatorii se pot antrena cu noi”, a spus Maria, la Pro TV.

Citeşte şi: Alexandra Cadanţu: „Am văzut-o dezbrăcată pe Serena în vestiar. O săptămână am fost şocată!”


loading...