A salvat mii de vieţi, dar medicii nu l-au putut salva şi pe el. S-a stins un mare doctor

Un medic iubit din Satu Mare a murit. Doctorul care a salvat mii de vieți este plâns acum de oameni. După o lungă luptă cu o boală necruțătoare, directorul medical al Spitalului Orăşenesc Negreşti-Oaş, dr. Cristian Lupu, a plecat în lumea celor drepți.

02 mart. 2020, 06:45
A salvat mii de vieţi, dar medicii nu l-au putut salva şi pe el. S-a stins un mare doctor

”O veste tristă ne-a lovit azi ca un fulger. Prietenul și medicul nostru de urgență, cel care a salvat mii de vieți, a trecut la cele veșnice după o grea suferință.

Dr. Cristian Lupu, director medical la Spitalul Orăşenesc Negreşti-Oaş, a asigurat vreme de 20 de ani asistenţa medicală de urgenţă pentru negreșteni și oșeni, dar și pentru toți cei care au trecut pragul Spitalului. A fost o personalitate de prim rang a orașului nostru, un profesionist desăvârșit, un medic iubit de pacienții săi, care a salvat mii de vieți.

Doliu în presă. Jurnalistul a murit fulgerător la 52 de ani. Lasă orfan un copil de trei ani

Dr. Cristian Lupu lasă în urmă o viață de muncă, însuflețită de vocație și pasiune, dedicată pacienților. A fost un privilegiu pentru noi să îl avem medic și prieten. Amintirea sa va rămâne veșnic vie în inimile noastre! Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Sincere condoleanțe familiei îndurerate”.