A sărit pe geam de la etajul trei după o ceartă cu soţul şi a rămas blocată în sârma de rufe. A fost salvată de pompieri

O tânără în vârstă de 22 de ani a fost la un pas să se prăbușească de la etajul trei al unui bloc din Avrig. Femeia a sărit pe geam după o ceartă cu soțul, încercând să intre astfel într-un alt apartament din același imobil, dar a rămas imobilizată în sârma de rufe.

04 apr. 2023, 15:51
A sărit pe geam de la etajul trei după o ceartă cu soţul şi a rămas blocată în sârma de rufe. A fost salvată de pompieri
A sărit pe geam de la etajul trei după o ceartă cu soţul şi a rămas blocată în sârma de rufe. A fost salvată de pompieri

A sărit pe geam de la etajul trei după o ceartă cu soţul şi a rămas blocată în sârma de rufe. Femeia avusese o ceartă violentă cu soțul și a încercat să fugă de acesta, ieșind pe geam. Aceasta a rămas imobilizată în sârma de rufe până când pompierii au venit să o salveze. Tânăra a fost dusă la spital cu o ușoară hipotermie și cu un traumatism cranio-cerebral, scrie Ora de Sibiu.

Întrucât femeia s-a blocat în exteriorul apartamentului situat la etajul al doilea, la fața locului a fost solicitată intervenția pompierilor și a unui echipaj medical din cadrul ISU Sibiu. „ISU Sibiu a intervenit de urgență pe strada Brukenthal din Avrig, pentru a salva o persoană căzută de la etajul 3 al unui imobil și rămasă imobilizată în sârmele de rufe situate la etajul 2 al imobilului. Femeia în vârstă de 22 de ani a fost salvată de pompieri și predată echipajului SMURD sosit la fața locului pentru îngrijiri medicale”, a anunţat ISU Sibiu.

Citeşte şi: Locul din România în care oamenii trăiesc fără apă și fără curent. „Dacă e Soare afară, avem şi curent”

„Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a constatat că, în cursul acestei zile, între cei doi soți ar fi izbucnit un conflict, femeia în vârstă de 22 de ani încercând să iasă din apartamentul situat la etajul 3 al unui bloc de locuințe prin exteriorul balconului, cu intenția de a se refugia într-unul dintre apartamentele de la etajele inferioare”, au anunţat şi reprezentanții IPJ Sibiu.

Citeşte şi: Situație șocantă pe străzile din Baia Mare! Un piton regal uriaș a fost găsit între blocuri

Soțul femeii, un bărbat în vârstă de 33 de ani, a fost identificat de polițiști în interiorul apartamentului în care cei doi domiciliază. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință.