A scăpat cu viaţă după ce a fost lovit de FULGER. „Ciorapii şi pantofii i-au zburat din picioare” VIDEO

Alex Coreas, un american din Texas, a fost lovit de trăsnet în timp ce își plimba cei trei câini, dar a scăpat cu viaţă. Descărcarea electrică i-a ars hainele de pe el și i-a aruncat ciorapii și pantofii din picioare.

07 oct. 2019, 09:48
A scăpat cu viaţă după ce a fost lovit de FULGER. „Ciorapii şi pantofii i-au zburat din picioare” VIDEO

Americanul a fost salvat datorită intervenției rapide a unui asistent de la un spital veterinar din apropiere și a unui trecător, care i-au făcut imediat manevre de resuscitare, transmite televiziunea WJLA din Texas.

Imaginile filmate de camera de supraveghere a Spitalului Veterinar Stuebner Airline din orașul Spring arată cum bărbatul a fost trântit la pământ de trăsnet.

Fotbalişti loviţi de fulger, în timpul meciului. Momentul şocant în care cei doi sunt doborâţi VIDEO

Corey Hart a povestit pentru Storyful că era în mașină și o aștepta pe fiica sa, când a văzut o lumină puternică și a auzit un „sunet incredibil de puternic”. Apoi a observat trei câini fugind și, imediat, pe stăpânul acestora, Alex Coreas, întins pe ciment, în ploaie. Corey Hart s-a dus până la el, a văzut că nu respiră, apoi a apelat la Bill Wiiliams, asistent la spital, care a început imediat manevrele de resuscitare.

Vicima a fost dusă la spitalul Memorial Hermann, unde este pe cale de însănătoșire.