A slăbit 25 de kilograme după ce a RENUNŢAT să mai mănânce o legumă „SĂNĂTOASĂ” FOTO

Când cineva supraponderal susţine că mănâncă sănătos și face exerciţii fizice dar tot nu poate slăbi, acest lucru poate fi greu de crezut, dar exact asta era situaţia în care se afla Sidone Price, înainte ca medicii să îi spună că balonarea şi greutatea în exces provin de la Sindromul Colonului Iritabil (SCI) şi de la intoleranţa la anumite alimente.

RomaniaTV.net
24 mai 2013, 18:56

Sidone, în vârstă de 26 de ani, din Marea Britanie, s-a luptat luni de zile să scape de kilogramele în plus cu ajutorul dietelor şi al exerciţiilor fizice, dar nimic nu părea că o ajută, potrivit Daily Mail.

„Am fost întotdeauna un pic plinuţă, dar în ultimii ani am observat că greutatea mea creşte constant, aşa că am hotărât să fac ceva în privinţa asta”, a povestit Sidone.

Ea a început să mănânce mult mai sănătos, cu cinci mese mici pe zi şi un amestec de proteine slabe și o mulțime de legume și salate, dar kilogramele tot nu păreau să dispară. Sidone cântărea 89 de kilograme.

În disperare de cauză, ea a încercat o dietă radicală cu morcovi și humus la masa de prânz, dar, din nou, acest lucru s-a dovedit ineficient.

„Apoi o colegă a sugerat să-mi fac un test de intoleranță alimentară. Rezultatele au arătat că am intoleranță la o serie de alimente „sănătoase” pe care le-am tot ronţăit în ultimele câteva luni – inclusiv morcovii. Tăierea lor din dieta mea a avut un efect aproape instantaneu. În termen de câteva zile stomacul meu a fost considerabil mai plat și simptomele mele de SCI s-au redus foarte mult”, a povestit Sidone.

În afară de morcovi, Sidone a descoperit că are intoleranţă alimentară şi la laptele de vacă şi la drojdie. Sidone a ajuns acum la 64 de kilograme şi este foarte mulţumită de corpul ei.