A slăbit 60 de kilograme şi a ŢINUT TOTUL SECRET. Vezi ce reacţie au avut părinţii când l-au văzut VIDEO

Un tânăr american le-a făcut o supriză de proporţii părinţilor săi. El a slăbit aproape 60 de kilograme, însă a ţinut totul secret. Astfel, el a vrut să-şi surprindă familia şi chiar a reuşit.

RomaniaTV.net
10 ian. 2014, 08:53

Părinţii lui Lucas Irwin, tânărul în vârstă de 25 de ani care a slăbit 60 de kilograme, au fost total şocaţi. Acesta cântărea nu mai puţin de 140 de kilograme, când a decis că vrea să slăbească. După mai multe încercări eşuate, el a reuşit să-şi ducă planul la bun sfârşit. Aşa că într-un an a dat jos aproape 60 de kilograme.

„95% din greutate pierdută se datorează dietei. Consumam doar 1350 de calorii pe zi. Nu am făcut deloc exerciţii în primele şapte sau opt luni”, a declarat tânărul.

Citeşte şi La asta nu se aştepta: Ce a câştigat un OBEZ după ce SLĂBIT 30 de kilograme în CINCI LUNI FOTO

Lupta cu kilogramele a început în 2012 şi timp ce un an tânărul a păstrat tăcerea în legătură cu transformarea lui. Astfel că atunci când a venit în vizită la părinţii lui, aceştia au avut parte de un adevărat şoc.

Părinţii tânărul chiar au început să plângă atunci când l-au văzut. Povestea americanului care a reuşit să scape de 60 de kilograme face acum înconjurul lumii.