A spart topurile la doar 15 ani! Cine e puştoaica din România care a cucerit India

Dharia, pe numele ei real Daria Comanescu, este o tânără de 15 ani care a i-a fermecat pe indieni cu piesa "Sugar and Brownies". Pe youtube, piesa are aproape 100 de milioane de vizualizări, însă succesul l-a obținut pe rețeaua sociala Tik Tok.

RomaniaTV.net
02 mart. 2020, 16:11
A spart topurile la doar 15 ani! Cine e puştoaica din România care a cucerit India

În prezent peste 1.7 milioane de filmulete de pe Tik Tok au coloana sonoră piesa Dhariei. Billboard.com scrie că piesa „Sugar and brownies”, lansata de fapt în 2018, a fost în top 10 cele mai difuzate piese din India. Aceeași sursă precizează că tânăra a compus piesa alături de sora sa și producătorul Monoir.

Citeşte şi: Iulia Vântur, momente delicate în India. Salman Khan o obligă pe româncă să facă ASTA!

Dharia a fost invitată de curând în emisiunea lui Catalin Măruță și a povestit despre succesul piesei sale. „Totul a decurs foarte repede, chiar nu mă așteptam, eu am compus linia melodia, sora mea a scris versurile. E un super succes, cele mai multe vizualizări vin din India”, a spus aceasta.

Catalin Măruță a întrebat-o daca nu intenționează să lanseze și o piesa în hindi, însă Dharia se teme că nu va pronunță corect. „Și Iulia Vantrur a început mai greu cu pronunția, dar după aia și-a dat drumul, nu a fost nicio problema”, a încurajat-o Cătălin Măruță.