A strigat „Allahu Akbar” şi şi-a înjunghiat mortal trei prieteni! Tănărul este acuzat de terorism

Un tănăr, în vârstă de 25 de ani, a fost acuzat de terorism după ce şi-a ucis tei prieteni cu un cuţit de bucătărie. 

RomaniaTV.net
30 iun. 2020, 07:56

Khairi Saadallah este acuzat de uciderea a trei prieteni din Reading, James Furlong, David Wails și Joseph Ritchie-Bennett, care au fost înjunghiaţi fără milă cu un cuţit. 

Tănărul a cumpărat cuţitul din supermarket cu o zi înainte de a provoca moartea celor trei persoane. De asemenea, el a fost auzit că a strigat „Allahu Akbar” înainte de crimă. 

 

Saadallah este acuzat de uciderea lui James Furlong, în vârstă de 36 de ani, David Wails, 49 de ani, și Joseph Ritchie-Bennett, 39 de ani, cu un cuțit mare de bucătărie în grădinile Forbury cu puțin înainte de ora 19:00, pe 20 iunie.

Profesorul de istorie, dl. Furlong și domnul Ritchie-Bennett, cetățean american, au fost înjunghiați fiecare în gât, în timp ce omul de știință domnul Wails a fost înjunghiat o dată în spate. Fiecare a fost declarat mort la fața locului. 

Tânărul este, de asemenea, acuzat de încercarea de a-i omorâ pe prietenii lui Stephen Young, precum și Patrick Edwards și Nishit Nisudan, care se aflau într-un parc din apropiere. Atacul a durat mai puțin de două minute.

Domnul Young a avut nevoie de 28 de copci după ce a fost înjunghiat o dată în cap, în timp ce domnul Edwards a fost înjunghiat în spate, iar domnul Nisudan a suferit răni la față și la mână în timp ce încerca să se protejeze.

Saadallah, care a venit în Marea Britanie din Libia ca refugiat în 2012, a apărut luni la Curtea Magistraților din Westminster, printr-o legătură video de la Curtea Magistraților Coventry, aproape de locul în care a fost reținut în custodia poliției. Purtând un tricou gri, cu temă de închisoare și mască de față albastră, el a stat în doc pentru a-i confirma numele, data nașterii și că a trăit în Reading.

Chiar după ora 18:00 în ziua atacului, Saadallah ar fi fost văzut pe CCTV părăsindu-şi apartamentul din Reading cărând un sac plin. 


loading...
Partenerii noștri