A ţinut dieta cu limonadă DETOX propusă de Kourtney Kardashian. Ce i s-a întâmplat după 7 zile

Un tânăr obsedat de surorile Kardashian a urmat cura de detoxifiere propusă de Kourtney în speranța că va scăpa de câteva kilograme în plus. Și, evident, că va adopta un stil de viață mai sănătos!

29 sept. 2018, 08:41
A ţinut dieta cu limonadă DETOX propusă de Kourtney Kardashian. Ce i s-a întâmplat după 7 zile

Sam, așa cum s-a prezentat tânărul, a băut timp de o săptămână băutura minune care o ajută pe cea mai mare dintre surorile Kardashian să fie în formă tot timpul. Este vorba despre „detox water” – așa o promovează starleta pe site-ul ei – sau limonada DETOX.

Rețeta pe site este ținută la secret, pentru cei care nu doresc să achite suma „modică” de 2,99 $ pe lună. Însă Daily Mail a reușit s-o smulgă chiar de la Kourtney Kardashian (39 de ani).

Ingredientul secret al limonadei DETOX este cărbunele activ, care ajută la eliminarea toxinelor, inclusiv alcoolul. Acest ingredient reduce, de asemenea, senzația de balonare. Băutura minune mai conține apă, castravete, lămâie, lime, ghimbir și mentă.

Rețeta pentru două porții

8 cești de apă
3-5 lămâi mari
2-3 lime
1 linguriță de ghimbir
zeama de la un castravete
câteva frunze de mentă
o tabletă de cărbune activ
Din cauza acestui din urmă ingredient, băutura va fi neagră.

Timp de preparare: 5-10 minute

Kourtney susține că amestecul stimulează metabolismul și detoxifiază organismul. Limonada o determină să bea mai mult de un pahar pe zi, ajutând-o să se mențină hidratată tot timpul.

Cu toate acestea, tânărul despre care am amintit la sus a băut limonada o singură dată în zi și nu mai mult de o săptămână. Sam a vrut să se asigure că băutura funcționează într-adevăr.

Iată ce i s-a întâmplat după 7 zile de cură!

Băutura e ușoară, răcoritoare și foarte revigorantă. Cărbunele activ nu are gust, dar limonada are o textură diferită, ciudată într-un fel. Deși Kourtney susține că limonada are proprietăți de detoxifiere, Sam nu a fost deloc impresionat, pentru că nu a simțit nicio diferență după a săptămână de cură. Și-a încurajat și colegii de serviviu să încerce băutura, care în ciuda aspectului ciudat, au găsit-o gustoasă.