A tras cu arma după ciori, dar şi-a împuşcat vecinul VIDEO

A vrut să împuşte ciorile care îi invadaseră livada, dar l-a nimerit în schimb pe vecinul său. Incidentul s-a petrecut într-o localitate din Hunedoara. Bărbatul rănit este acum în afara pericolului, iar vecinul său este cercetat de poliţişti.

29 mai 2013, 10:34
A tras cu arma după ciori, dar şi-a împuşcat vecinul VIDEO

Un bărbat din Hunedoara a fost lovit de alice în timp ce era la o cafea cu un prieten, în curte.

„Am chemat vecinul la cafea şi, în timp ce beam cafeaua şi discutam, o alice venită din partea dreaptă a lovit prima data pânza, pe urma m-a lovit în cap în partea dreapta şi a ajuns jos”, povesteşte victima. 

Bărbatul de 70 de ani a început să tragă cu puşca, exasperat de zgomotul făcut de ciorile din livadă. Soţia bărbatului spune însă că acesta nu a făcut nimic rău.

„Nu l-a lovit, nu l-a lovit, a cazut din aer şi n-a căzut nici la el în cap, niciunde, a căzut jos, l-a văzut şi a făcut atâta zarvă”, spune soţia vânătorului.

Potrivit România TV, chiar dacă are permis de port armă, vânătorul amator este cercetat de poliţişti.

„Arma este deţinută legal cu permis de armă, este vorba despre o armă neletală. În schimb, fapta în sine constituie infracţiune, se încadrează în legea privind armele şi muniţia. Infracţiunea este definită ca uz de armă neletală fără drept”, a declarat Bogdan Niţu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara. 

Bărbatul lovit de alicea vecinului său a decis să nu depună plângere împotriva lui.