A trecut aproape un an de la moartea lui Mihai Constantinescu. Ce s-a întâmplat la mormântul îndrăgitului artist

Pe 29 octombrie se împlineşte un an de la moartea marelui cântăreţ Mihai Constantinescu. Artistul s-a stins din viaţă la vârsta de 73 de ani. În weekendul ce a trecut, soţia sa i-a făcut parastasul de un an la biserică şi la cimitir, unde a fost comemorat de persoanele iubite. Mormântul acestuia era plin de flori.

RomaniaTV.net
27 oct. 2020, 20:08
A trecut aproape un an de la moartea lui Mihai Constantinescu. Ce s-a întâmplat la mormântul îndrăgitului artist

Constantinescu a murit după ce a suferit stop cardio-respirator după cinci luni petrecute în comă la spitalul Floreasca din Capitală. Primele probleme mari de sănătate ale artistului au apărut în urmă cu 12 ani, când i-au fost montate valve biologice la inimă. Aceasta nu a fost singura operație suferită de artist. În 2017, a fost operat din nou pe cord deschis.

”Operația a fost delicată și dificilă, am sângerat mult și am fost rechemat în sala de operație, dar totul s-a încheiat cu bine. M-am refăcut foarte repede, ceea ce este incredibil”, spunea artistul după ce a suferit intervenţia.

Ministrul Sănătăţii de atunci, Sorina Pintea, anunţa pe 14 mai 2019 că prognosticul în cazul artistului era unul rezervat. „Artistul, din păcate, se află în stare foarte gravă la Terapie Intensivă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca. El a fost internat ieri dimineaţă, a venit în UPU în stop cardiorespirator, a fost resuscitat, intubat, se află la Terapie Intensivă”, preciza la acea dată ministrul.


loading...