A trecut prin CLIPE de GROAZĂ. O femeie a fost SFÂŞIATĂ de o haită de maidanezi VIDEO

O femeie a fost atacată pe un câmp de la marginea oraşului Ploieşti, în timp ce mergea spre casă. A supravieţuit ca prin minune după ce localnicii din zonă i-au auzit strigătele disperate, informează România TV. Femeia are însă răni grave, cânii i-au sfâşiat o mână.

24 apr. 2015, 16:44
A trecut prin CLIPE de GROAZĂ. O femeie a fost SFÂŞIATĂ de o haită de maidanezi VIDEO

Femeia de 58 de ani din Ploieşti a vrut să scurteze drumul spre casă şi a luat-o pe un câmp. Aici a fost atacată din senin de o haită de maidanezi.

Mergeam acasă şi a sărit câinele, un câine mare. Unul prima dată şi apoi a mai sărit o căţea mare şi m-a făcut vai de mine. Muream, dacă m-a luat de cap şi mi-a scos carne„, a povestit femeia.

Citeşte şi O femeie a ajuns la spital după ce a fost muşcată de câini pe câmp

Femeia a reuşit să scape cu viaţă după ce mai mulţi oameni i-au auzit ţipetele, au venit şi au alungat animalele.

Echipajul care s-a deplasat la locul evenimentului a găsit această persoană cu multiple plăgi muşcate la nivelul pielii capului, cu plăgi muşcate la nivelul mâinilor şi fractură de antebraţ stâng. Se pare că în timp ce s-a apărat de aceşti câini şi-a produs şi această fractură„, a declarat Daniel Nicolae, director Serviciul de Ambulanţă Prahova.

Femeia a fost stabilizată, însă are nevoie de o operaţie la mâna dreaptă. Adăpostul de câini din oraş este supraaglomerat, aşa că acolo nu mai ajung decât maidanezii foarte agresivi.

Citeşte şi MAIDANEZII ATACĂ IAR. Bătrână de 83 de ani, din Petreşti, muşcată de câini