A trecut un an de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Ce pomană impresionantă i s-a făcut cântărețului

În câteva zile se împlinește un an de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian, însă cei dragi l-au comemorat cu câteva zile mai devreme. Peste 150 de persoane au participat la eveniment.

02 nov. 2022, 08:40
A trecut un an de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Ce pomană impresionantă i s-a făcut cântărețului

În câteva zile se împlinește un an de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Cântărețul s-a stins din viață pe data de 6 noiembrie 2021. Lumea muzicii a fost în doliu atunci, iar toți cei care l-au îndrăgit au regretat enorm moartea acestuia.

Un an de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Ce pomană impresionantă i s-a făcut cântărețului

Cântărețul s-a stins din viață în urma unui stop cardiorespirator, într-un spital din Reșița. Înainte de a fi internat, Petrică Mîțu Stoian a fost infectat  cu coronavirus. Nici bine nu a fost dus la groapă atunci, că au început certurile între impresar și familie. Din cauza neînțelegerilor iscate s-a vorbit să se organizeze două evenimente comemorative diferite. Familia a vrut ca la evenimentul cu pricina să fie prezente doar persoane foarte apropiate din cercul cântărețului.

Cum în câteva zile se împlinește un an de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian, familia s-a gândit să îl comemoreze mai devreme. Evenimentul a fost unul pe măsura regretatului cântăreț. Mai exact, 150 de persoane au fost prezente la parastasul de un an, iar slujba de comemorare a fost oficiată de șase preoți.

„Maria este acum în Austria, la fiica sa. I-am făcut pomana de un an lui Petrică weekend-ul care a trecut la Isverna. Au fost prezente în jur de 150 de persoane, 6 preoți. A fost frumos! Pot să vă zic că o să fie și alte evenimente în memoria lui în perioada următoare. Acum vă rog să mă scuzați, nu aș vrea să mai dau mai multe detalii. La revedere”, a declarat un apropiat al familiei artistului, pentru Click!

Cântărețul nu a fost uitat de colegi. Spectacol în memoriam, la un an de la moartea acestuia

Petrică Mîțu Stoian a fost foarte îndrăgit de colegii de breaslă. Acesta va fi omagiat pe data de 18 noiembrie în cadrul spectacolului ‘Toate cu drag le-am făcut”.  Pe scenă vor urca artiști de referință precum: Mioara Velicu, Steliana Sima, Niculina Stoican, Maria Loga, Gelu Voicu, Mariana Ionescu-Căpitănescu, Emilia Ghinescu, Vasilica Tătaru, Elisabeta Turcu plus multe alte nume celebre, semn că acesta a fost foarte îndrăgit de colegii de breaslă și nu a fost uitat.

Citește și: Steliana Sima, dezvăluire cutremurătoare despre ziua în care a murit Petrică Mîțu Stoian: „Am început să urlu, iar tata a crezut că am păţit ceva”. Ce s-a întâmplat în acea zi în casa părinţilor artistei

Citește și: Copilul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, destăinuire tulburătoare. Mesajul cutremurător pe care artistul i l-a trimis pe telefon cu o zi înainte să moară