Steliana Sima, dezvăluire cutremurătoare despre ziua în care a murit Petrică Mîțu Stoian: „Am început să urlu, iar tata a crezut că am păţit ceva”. Ce s-a întâmplat în acea zi în casa părinţilor artistei

Steliana Sima a făcut dezvăluiri tulburătoare despre momentul în care a aflat de dispariţia lui Petrică Mîţu Stoian. Interpreta a mărturisit că a urlat la primirea veştii.

15 ian. 2022, 23:46
Steliana Sima, dezvăluire cutremurătoare despre ziua în care a murit Petrică Mîțu Stoian: „Am început să urlu, iar tata a crezut că am păţit ceva”. Ce s-a întâmplat în acea zi în casa părinţilor artistei

Steliana Sima și Petrica Mîțu Stoian erau foarte apropiați, așa că vestea morții artistului a fost un adevărat șoc pentru vedetă. Şi asta cu atât mai mult cu cât regretatul artist mehedinţean se simţea bine, iar în urmă cu doar două zile participase, împreună cu Steliana, la filmările pentru Revelion.

Imrpesarul Doru Guşman a fost cel care i-a dat tragica veste Stelianei. Doru Guşman împreună cu Steliana Sima au încercat până în ultima clipă să intervină pentru ca Petrică Mîţu Stoian să fie transferat la un alt spital, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Steliana Sima, reacţie tulburătoare la aflarea veştii că Petrică Mîţu Stoian a murit

Prima reacţie a Stelianei după aflarea veştii a fost să urle. Era acasă când a primit vestea, iar tatăl său chiar a crezut că a pățit ceva fiindcă a urlat de durere.

Cumplit! Eram acasă la părinții mei și am început să urlu. La modul serios. Tata era în camera lui, a venit la mine foarte speriat să vadă ce s-a întâmplat, a crezut că mi s-a întâmplat mie ceva. Am rămas în cameră, plângeam, tata s-a dus la mama, i-a spus. Dar asta a fost reacția mea”, declarat Steliana Sima pentru WOWbiz.ro.

Citeste si De ce a murit, de fapt, Petrică Mîţu Stoian. Foştii colegi de scenă dezvăluie un incident teribil petrecut la filmările pentru Revelion

Vedeta nu s-a aşteptat nicio secundă ca Petrică să moară, astfel că vestea a luat-o pe nepregătite.

Am urlat, pur și simplu. Nu am crezut că se va duce. M-a sunat Doru prima dată și mi-a zis: Cred că îl pierdem pe Petre, este foarte bolnav. Atunci am început să încercăm să îl transferăm, a doua zi urma să fie transferat. M-a sunat apoi să nu mai fac nimic”, a mai povestit aceasta.

Petrica Mîțu Stoian a murit  pe data de 6 noiembrie 2021 în urma unui şoc septic. Avea 61 de ani, iar în momentul în care i s-a făcut rău, se afla la o clinică privată unde urma tratament cu oxigen hiperbaric pentru a se recupera după infecția cu coronavirus.

Citeste si Copilul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, destăinuire tulburătoare. Mesajul cutremurător pe care artistul i l-a trimis pe telefon cu o zi înainte să moară