A ucis două surori după ce a făcut un pact cu diavolul pentru a câştiga la loto. Crima din Marea Britanie care a şocat anchetatorii: „Este aproape ca un fel de film”

O dublă crimă comisă de un tânăr a şocat Marea Britanie. A fost găsit vinovat de uciderea a două surori, după ce ar fi făcut un pact cu diavolul pentru a ucide cel puţin şase femei la fiecare şase luni, în aşa fel încât să câştige la loterie.

06 iul. 2021, 21:49
A ucis două surori după ce a făcut un pact cu diavolul pentru a câştiga la loto. Crima din Marea Britanie care a şocat anchetatorii: „Este aproape ca un fel de film”
foto: newsshopper.co.uk

Un tânăr din Marea Britanie a ucis două surori după ce a făcut un pact cu diavolul pentru a câştiga la loto. Danyal Hussein (19 ani) a fost găsit vinovat că le-a înjunghiat mortal pe Bibaa Henry (46 de ani)  și Nicole Smallman (27 de ani). Atacul înfiorător a avut loc într-un parc din nord-vestul Londrei, în iunie 2020, după ce una dintre surori şi-a sărbătorit ziua de naştere cu prietenii, spun poliţiştii britanici.

Danyal Hussein a comis crimele pentru a-și îndeplini partea sa de „contract” cu demonul intitulat „Mighty King Lucifuge Rofocale”, pe care l-a semnat cu propriul sânge. El a promis să „efectueze cel puțin șase sacrificii la fiecare șase luni, atât timp cât voi fi liber și fizic capabil”, au precizat anchetatorii citaţi de agenţia Reuters, preluată de Alephnews.

Tânărul, care locuia cu mama sa, spera ca răsplata să fie câştigarea loteriei „Jackpot Mega Millions”, dovadă fiind faptul că poliţiştii au găsit asupra sa trei bilete de loterie pe care le cumpărase după comiterea crimelor.

„Sunt total convins, iar echipa mea este convinsă că ar fi continuat să comită mai multe crime. Este greu de înțeles pentru orice persoană normală. Este aproape ca un fel de film”, a declarat inspectorul-șef detectiv Simon Harding, care a coordonat investigaţia.

Citeşte şi: Crima din ură care a zguduit opinia publică! Un tânăr a fost bătut până la moarte pentru că era homosexual VIDEO

A ucis două surori după ce a făcut un pact cu diavolul pentru a câştiga la loto. Detalii înfiorătoare din anchetă

Criminaliştii britanici susţin că tânărul a înjunghiat-o pe Bibaa Henry de opt ori, iar Nicole Smallman a suferit 28 de răni după ce a dus o „luptă foarte curajoasă”. După comiterea crimelor, individul a târât cadavrele în pădure, unde au fost găsite a doua zi de prietenul lui Smallman.

Potrivit poliţiştilor, Hussein a fost descoperit după petele de sânge găsite la locul faptei. Bărbatul a fost arestat după aproape patru săptămâni. Anchetatorii cred că doar o rană la mână pe care a suferit-o în timpul crimelor l-a împiedicat să comită alte atrocităţi, notează sursa citată.

În momentul percheziţionării locuinţei suspectului, detectivii au găsit „contractul” şi biletele de loterie. De asemenea, existau simboluri satanice și o carte de vrăji scrisă de mână, inclusiv unele care să le facă pe femei să-l găsească atrăgător, spun investigatorii britanici.

Hussein a negat în permanență implicarea, susținând că a fost vorba de o conspirație elaborată, dar un juriu de la tribunalul Old Bailey din Londra l-a găsit vinovat de crimele comise. El va fi condamnat la o dată ulterioară.

Citeşte şi: Scandal diplomatic de proporţii. Rusia l-a reţinut pe consulul Estoniei la Sankt Petersburg, pentru spionaj