A venit Moş Nicolae la Mama Zina. „Avea coşuletul plin pe noptieră”

Desi are o varsta respectabila, 80 de ani si nu mai e de multa vreme copil, ba din contra e adult si se afla la azilul de batrani, Zina Dumitrescu se bucura si traieste din plin magia sarbatorilor de iarna.

07 dec. 2016, 09:02
A venit Moş Nicolae la Mama Zina. „Avea coşuletul plin pe noptieră”

Acesta, Mos Nicolae a fost din nou bun si generos si nu a uitat sa o viziteze pe Zina Dumitrescu, scrie wowbiz.ro. „I-a adus un cos cu de toate, cu dulciurile si ciocolatelele ei preferate. Cosul cu bunatati si un aranjament floral. Cand am intrat azi la ea sa o vad, cosul era pe noptiera si a dorit sa imi arate ce a primit. Dupa asta m-a intrebat ce facem de sarbatori, ce program avem si cum ne pregatim”, a declarat Ion Cassian, patronul caminului de batrani unde traieste „Mama Zina”.

Citeşte şi Zina Dumitrescu, uitată de toată lumea la azil

Acesta a asigurat-o ca vor avea un program incarcat, invitand-o inca de pe acum sa isi pregateasca tinutele de sarbatoare. „Avem pe 24 decembrie taierea porcului si pregatirile specifice, iar a doua zi masa festiva de Craciun. In fiecare an, de Paste, de Craciun si de Anul Nou o iau pe doamna Zina acasa la mine si petrecere cu familia mea. Ea e parte din familia mea, primeste cadouri si e foarte iubita”, a declarat Ion Cassian.