Un ataşat al ambasadei Marii Britanii în România s-a aruncat de la ultimul etaj al unui hotel din Baia Mare

Un bărbat s-a aruncat, joi, în jurul prânzului, de la ferestra unei camere a Hotelului Mara din Baia Mare. Potrivit România TV, bărbatul era un ataşat al ambasadei Marii Britanii în România.

16 ian. 2014, 10:31
Un ataşat al ambasadei Marii Britanii în România s-a aruncat de la ultimul etaj al unui hotel din Baia Mare

Un bărbat în vârstă de 47 de ani s-a aruncat de la etajul 7 al hotelului Mara, din centrul oraşului Baia Mare. În momentul de faţă nu se cunosc încă motivele care l-au împins pe bărbat să recurgă la acest gest.

Bărbatul are 47 de ani, era ataşat al ambasadei Marii Britanii în România, şi s-a cazat la hotel în data de 14 ianuarie, la ora 22.00. Acesta le-a cerut reprezentanţilor hotelului să fie cazat la ultimul etaj. Bărbatul trebuia să plece azi, dar şi-a prelungit şederea cu încă o zi, notează actualmm.ro.

Acesta a fost văzut joi de mai multe persoane din zona hotelului că se balansa pe balustrada balconului. Bărbatul s-a aruncat de la etajul 7. Martorii au sunat de urgenţă la 112.

Zona a fost împrejmuită de poliţişti, iar la faţa locului s-a deplasat şi un echipaj SMURD, care a încercat resuscitarea bărbatului, însă nu i-a putut salva viaţa.

Poliţia Judeţeană Maramureş a deschis o anchetă, în camera bărbatului fiind găsit un bilet de adio care urmează să fie analizat de anchetatori.