A vrut să fie altfel: O femeie a mâncat un an de zile doar de la Starbucks GALERIE FOTO

O femeie a vrut să demonstreze că şi femeile se pot dedica unui proiect atunci când îţi doresc cu adevărat. Astfel, o femeie pe nume Beautiful Existence (nume legal, trecut în buletinul acesteia) a mâncat un an de zile de la lanţul de cafenele Starbucks.

10 ian. 2014, 14:22

Femeia a folosit şi blogul ei, for1yearofmylife.com, pentru a documenta incursiunea ei în lumea celebrului lanţ de cafenele. Regula a fost simplă: tânăra a mâncat timp de un an doar produse vândute în Starbucks sau ale unor branduri deţinute de acesta, precum Roy Street Coffee, Tazo Tea sau Evolution Fresh.

Citeşte şi Ce conține și cât costă cea mai scumpă cafea de la Starbucks

Femeia din Seattle a demonstrat cu chitanţe faptul că încercarea ei de a mânca doar de la Starbucks o costa între 500 şi 600 de dolari pe lună. Chiar dacă ea mânca doar alimente şi produse ale acestui brand, cei doi copii ai ei nu au avut acelaşi tratament, alegând pentru ei mâncăruri normale.

În ciuda faptului că şi-a dedicat toate mesele din 2013 lanţului Starbucks, Beautiful Existence a declarat că nu lucrează într-o astfel de cafea, singura sa legătura cu lanţul de cafenele este că sora ei este barista ani de zile, dar nu în această companie.

Meniul special de Ziua Îndrăgostiţilor

Citeşte şi Experiment INCREDIBIL: A slăbit 16 kilograme mâncând trei luni doar de la McDonald’s FOTO

Masa de Ziua Recunoştinţei

Această provocare nu a fost singura din viaţa femeii. În 2012 a urmat toate sfaturile pentru părinţi oferite de revista „Parents”, iar în 2011 a cumpărat lucruri pentru ea şi familia ei doar de la magazine de second-hand.