A VRUT să îşi cumpere un SEIF, dar ceea ce a găsit în el l-a făcut să sune la POLIŢIE FOTO

Un american a vrut să îşi cumpere un seif în care să îşi păstreze armele, însă atunci când la deschis, după ce a fost adus de o firmă de curierat, el a descoperit peste 130 de kilograme de canabis puse în mai multe pachete. În prezent, poliţia încearcă să dea de urma şoferului, mai ales că e posibil ca cei care au pierdut drogurile să vină după el.

18 aug. 2013, 16:12

Un american din Ohio voia un nou seif pentru a-şi ţine puştile de vânătoare, dar a dat peste o cantitate impresionantă de droguri, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Culmea ghinionului pentru câţiva hoţi. Vezi SURPRIZA pe care au găsit-o în seiful furat

Ulterior, el a chemat poliţia, declarând că a găsit 130 de kilograme de marijuana. Autorităţile au ajuns la concluzia că valoarea acesteia era de 425.000 de dolari.

Sunt în poliţie de peste 47 de ani, dar nu am văzut ceva asemănător până acum. Este o metodă de transport foarte eficientă, câinii speciali probabil nu ar putea să simtă mirosul prin metalul gros. Undeva între Mexic şi depozitul din Ohio drogurile au fost încurcate şi apoi puse în seiful greşit„, a declarat John Lenhart, unul dintre poliţiştii veniţi la faţa locului.

Citeşte şi Interpolul a confiscat droguri în valoare de 822 de milioane de dolari

În prezent, autorităţile încearcă să dea de urma şoferului care a încurcat coletele, înainte ca cei care deţineau drogurile să ajungă la el.