A vrut să meargă în LUNA DE MIERE, dar a MURIT de ŞASE ORI – FOTO

Un cuplu britanic proaspăt căsătorit a avut parte de o lună de miere de coşmar după ce tânărul Andrew Britton a contactat un virus care i-a provocat şase stopuri cardiace.

29 aug. 2013, 13:38
A vrut să meargă în LUNA DE MIERE, dar a MURIT de ŞASE ORI – FOTO

Bărbatul a plecat împreună cu soţia sa în luna de miere în Insulele Maldive înspre Thailanda, însă nimic nu a ieşit conform planului.

Andrew, în vârstă de 33 de ani şi care era un atlet în formă, s-a simţit rău de când a coborât din avion, însă a crezut că i se trage de la mâncarea servită în timpul zborului. Din păcate, la scurt timp a fost transportat de urgenţă la spital cu ajutorul unei bărci, deoarece avea un puls de 200 de bătăi pe minut.

Citeşte şi Experienţele din apropierea morţii, explicate: De ce apar senzaţiile şi viziunile paranormale

Bărbatul a fost internat în Insulele Maldive timp de şase săptămâni, timp în care inima sa s-a oprit de cinci ori, iar când a fost mutat în Marea Britanie a suferit un stop cardiac înainte de a primi un pacemaker. În plus, fostului atlet i s-a efectuat o operaţie pe cord deschis şi i s-a montat şi o pompă care înlocuieşte funcţiile inimii sale bolnave.

Se pare că de vină pentru toate problemele de sănătate ale acestuia este un virus care a dus la inflamarea inimii sale.

Citeşte şi A avut parte de o vacanţă de COŞMAR: Lovită şi mutilată de un şofer NEBUN – FOTO

„Când m-am trezit am fost foarte confuz şi aveam impresia că tot ce era în jurul meu era o glumă. Am cerut o foaie şi un pix şi am scris ‘Am murit?’ şi mi s-a explicat că am avut cinci stopuri cardiace. În ciuda a tot ce s-a întâmplat mă consider norocos”, a declarat Andrew Britton pentru The Sun.

Soţia sa, Lauren, ia cina în fiecare seară cu el în spital, dar spune că deşi este o experienţă ciudată, se bucură că este în viaţă şi poate să-i fie alături, chiar dacă nu este în cele mai frumoase circumstanţe.

Citeşte şi VACANŢĂ de COŞMAR: A fost MUŞCATĂ de o insectă şi i-a PUTREZIT SÂNUL