A vrut să-şi ÎNŞELE soţul, dar şi-a dat ÎNTÂLNIRE cu SOCRUL, fără să ştie. Află ce s-a întâmplat după

Ultimul lucru de care ai nevoie atunci când intenționezi să-ţi înşeli soțul cu un bărbat misterios este ca acesta să se dovedească a fi tatăl lui. Dar asta este exact ce i s-a întâmplat unei femei care a aranjat o întâlnire cu un băbat necunoscut, care s-a dovedit a fi chiar socrul ei.

RomaniaTV.net
27 oct. 2013, 17:17
A vrut să-şi ÎNŞELE soţul, dar şi-a dat ÎNTÂLNIRE cu SOCRUL, fără să ştie. Află ce s-a întâmplat după

Lili, o femeie măritată, din oraşul Heilongjiang, din nord-estul Chinei, a mers la o întâlnire secretă cu un bărbat pe care ea l-a cunoscut pe internet, potrivit Metro.

Tânăra de 28 de ani habar n-avea că a aranjat o întâlnire cu socrul ei, Wang Pai, după ce amândoi au folosit identități false.

Mai mult, soția infidelă a fost urmărită de soțul ei, Wang Jai, la hotelul unde îşi dăduse întâlnire.

Când ea a sunat la uşa camerei de hotel, iar socrul ei a răspuns, Wang Jai a explodat de furie şi a început să-i ia la bătaie pe amândoi.

Citeşte şi Clipul care a făcut ocolul INTERNETULUI: Bărbat UMILIT în PUBLIC de iubită după ce a înşelat-o VIDEO

Wang Pai, în vârstă de 57 de ani, a povestit ce supriză incredibilă a fost când a aflat că întâlnirea lui secretă era cu nora lui.

„În cele din urmă am fost de acord să ne vedem pentru o întâlnire romantică, dar când am deschis ușa nu știu dacă ea a fost mai surprinsă decât mine. Ea s-a întors și a fugit pe hol şi a dat nas în nas cu soțul ei, fiul meu, care era în urma ei”, a mai povestit Wang Pei.

Soțul a fost arestat pentru cinci zile după ce i-a scos doi dinți soției sale și i-a provocat o rană la cap tatălui său.

Citeşte şi Un bărbat a UITAT că este ÎNSURAT după o operaţie de apendicită. Vezi ce i-a spus SOŢIEI care se afla lângă el