A vrut un fund perfect, dar a trecut prin iad. O injecţie cu silicon a adus-o la un pas de moarte

O fostă stripteuză a dorit să-şi facă fundul mai apetisant şi a apelat la injecţii cu silicon. Numai că rezultatul a fost un dezastru, iar intervenţia a adus-o la un pas de moarte.

RomaniaTV.net
17 feb. 2013, 18:00
A vrut un fund perfect, dar a trecut prin iad. O injecţie cu silicon a adus-o la un pas de moarte

Operaţiile estetice fac multe femei complexate de anumite trăsături să îşi recapete respectul de sine. În tot mai multe cazuri, însă, lucrurile iau o turnură nedorită şi intervenţiile care ar trebui să le facă pe femei să se simtă mai frumoase le distrug, pur şi simplu, corpul sau ajung chiar să le pună în pericol viaţa.

Renee Talley este o fostă stripteuză de 44 de ani, care a vrut să aibă un fund şi mai bombat decât îl avea de la mama-natură. Americanca era recunoscută drept una dintre cele mai sexy femei din Las Vegas şi a lucrat în cele mai luxoase cluburi din Oraşul Păcatelor. Odată cu înaintarea în vârstă, Renee a simţit nevoia să se „tuneze” puţin, aşa că a apelat la injecţii cu silicon pentru a avea un fund mai bombat şi mai ferm. Cum nu avea foarte mulţi bani, a apelat la „piaţa neagră”, iar intervenţia a adus-o cu un picior în groapă.

Am fost imobilizată la pat timp de patru luni şi nu puteam să stau decât pe burtă. Durerile erau foarte mari„, povesteşte Renee, care a postat pe YouTube, sub protecţia anonimatului, un filmuleţ în care se vedea cum implanturile de silicon se întorceau în voie, făcându-i fundul să arate mai urât decât şi-ar fi imaginat vreodată.

Acum, Renee, care are acasă patru copii, a decis să iasă în public şi să avertizeze lumea cu privire la riscurile unei asemenea proceduri. „Încă din prima zi, fesele erau foarte fierbinţi la atingere. Era atât de mult lichid, încât am crezut că îmi va exploda fundul. Iar apoi implanturile s-au întors. A fost îngrozitor. Am fost la un pas de moarte şi sunt norocoasă că trăiesc„, povesteşte Renee, al cărei calvar a început în urmă cu trei ani şi jumătate.

În urma unei proceduri similare, o britanică de 20 de ani a murit, în 2011, iar intervenţia a fost făcută tot în SUA, la Philadelphia. Renee ştia că injecţiile sunt riscante, că alte femei au făcut cancer sau lupus sau că altele au murit, dar totuşi nu a dat înapoi. Injecţiile erau mai ieftine decât implanturile, iar injectarea de grăsime proprie nu era o metodă care să dea rezultate.

După scoaterea siliconului care îi fusese injectat în fese, Renee a fost obligată să opteze pentru implanturile pe care voia să le evite, pentru a scăpa de aspectul oribil pe care ajunsese să-l aibă fundul ei.

Acum, Renee Talley a renunţat la striptease şi a pus bazele propriei sale afaceri în design vestimentar.