Abdomen plat: Exerciţii care te scapă de colăcei

Toata lumea isi doreste un abdomen plat, mai ales ca multe persoane vor sa arate bine pe plaja. Este clar ca aveti nevoie de cateva schimbari pentru a avea (din nou) un abdomen plat. Iar acest obiectiv se poate duce la indeplinire printr-o dieta echilibrata, dar si cu ajutorul catorva exercitii fizice nu foarte grele, dar eficace.

27 feb. 2016, 20:28
Abdomen plat: Exerciţii care te scapă de colăcei

Abdomen plat – exercitiul #1: „Stergatorul de parbriz”

Asezati-va pe spate, cu bratele intinse pe lateral si cu genunchii indoiti catre piept. Tineti genunchii lipiti si rotiti picioarele de la stanga spre dreapta, intr-o miscare asemanatoare stergatorului de parbriz. Aveti grija ca umerii sa fie lipiti de podea in timp ce exercutati aceasta miscare. Repetati miscarea de 10 ori spre stanga si de 10 ori spre dreapta. Cand va obisnuiti cu miscarea cresteti la 20 de repetari.

Abdomen plat – exercitiul #2: „Aspiratorul”

Asezati-va pe spate, cu genunghii indoiti si cu talpile pe podea. Trageti puternic aer in piept, astfel incat sa simtiti ca vi se umple abdomenul. Expirati prelung pentru a elimina tot aerul, pana se creeaza senzatia ca ombilicul se lipeste de coloana vertebrala. Tineti-va respiratia timp de doua secunde apoi relaxati muschii abdominali. Repetati de 10 ori. Cand va obisnuiti cu miscarea cresteti la 20 de repetari.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO