Abi Talent, derapaj grav pe scenă. A scuipat și a lovit cu microfonul un fan: „Ce înseamnă asta, mă? Te simți prost?”

Abi Talent i-a șocat pe toți participanții la concertul lui, după ce l-a scuipat și l-a lovit cu microfonul pe unul dintre fani.

09 aug. 2022, 14:50
Abi Talent, derapaj grav pe scenă. A scuipat și a lovit cu microfonul un fan: „Ce înseamnă asta, mă? Te simți prost?”

Incidentul șocant s-a petrecut în Bacău, iar ulterior Abi Talent a explicat de la ce a pornit totul.

Cântărețul și-a cerut scuze public pentru comportamentul său și a povestit ce l-a determinat să aibă acel comportament lipsit de decență.

”E vorba de băiatul de la Bacău care m-a tras de ceas de 3 ori la rând. Băi, să fie clar, eu nu promovez comportamentul pe care l-am avut pe scenă, dar credeți-mă că în locul meu făceați mai rău. Cine a fost de față știe ce și cum. Băiatu și-a cerut scuze. Țin să-mi cer și eu scuze pentru că nu trebuia să reacționez așa. Și gata hai, treceți peste. Apropo, m-am mai împăcat cu cineva. O să aflați curând. Până atunci continuați să fiți răi sau buni”, a scris Abi Talent pe rețelele sociale.

Abi Talent a susținut un concert la Bacău, iar unul dintre fani a vrut să-i fure ceasul, motiv pentru care artistul s-a enervat și a avut un comportament ieșit din comun. Mai mult decât atât, cântărețul le-a mai reproșat și celor care aruncau cu bancnote de 1 leu și de 5 lei.

„De trei ori ai făcut chestia asta. Am venit să distrez oamenii și fac țărani din astea, în p!#$@ @#%, arunci cu din aia de un leu. Ce înseamnă asta, mă?! Te simți prost, acum?! Te simți prost? Să fii bine, da?”, a spus Abi Talent.

Citește și Tatăl lui Abi Talent şi iubita sa au fost reţinuţi. Ar fi câştigat sume uriaşe din proxenetism şi ghicit

Citește și Abi Talent şi iubita lui, surprinşi de paparazzi. În ce ipostază au fost fotografiaţi cei doi