Abia acum S-A AFLAT! Ce s-a ales de averea lui Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu a murit la vârsta de 43 de ani, în urma unui accident cumplit. Moartea sa a readus în atenția publică problemele financiare ale designerului.

25 dec. 2019, 14:44
Abia acum S-A AFLAT! Ce s-a ales de averea lui Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu încerca să își redreseze bugetul. Se relansase și încerca să atinga iarăși faima de altădată. După multe pierderi, designerul reușise să se pună pe picioare și în 2019 își dorea să lanseze o nouă colecție de haine.

BOMBA ZILEI! Proprietarul maşinii în care a murit Răzvan Ciobanu, condamnat la 3 ANI de ÎNCHISOARE. Ce au descoperit ANCHETATORII

Răzvan Ciobanu dezvăluia pe rețelele de socializare, cu puţin timp înainte de accident, că nu are cine știe ce avere, ci mai degrabă datorii. Regretatul designer a făcut o listă cu cei cărora le datora bani și a publicat-o, pentru a pune capăt speculațiilor și pentru ca oamenii să afle adevărul oficial scris de el.

Răzvan Ciobanu a murit acum şapte luni. Ce a apărut în locul în care designerul a suferit accidentul fatal FOTO

„Așa cum nu m-am ferit cam niciodată să spun adevărul, nu o voi face nici de această dată. Am preferat să postez toate aceste lucruri pe paginile mele oficiale, scrise de mine (nu am o armată de PR, consilieri, etc. care să o facă pentru mine). Dacă am datorii? Da, sigur! Îmi doresc ziua în care să pot spune că nu am… până atunci lucrurile stau cam așa: datorez bani unor furnizori de piele, cu care mi-aș dori să pot colabora și pe viitor. Ambii comercializează piele naturală.

Există și nesăbuință în ceea ce fac, așa că am și un magazin (care aduce brandul meu preferat) și acolo sunt în urmă cu plățile. Așa cum mai am și o prietenă căruia trebuie să îi înapoiez săptămânal o suma de bani. Nu îmi iese tot timpul așa cum îmi planific… În rest, ca noi toți, o factură, o chirie, etc. Dar cel mai important este un om care m-a sprijinit financiar și care m-a înțeles în perioadele mai puțin prolifice.

A… povestea cu Cătălin Botezatu este aproape încheiată, avem un caiet unde ne ținem socoteliile și din cei 10.000 care periodic ies la iveală (de parcă ar folosi pe post de PR cuiva) au mai rămas (posibil) undeva la 1.000 €. Sigur lista mea rămâne deschisă și dacă am omis pe cineva (care își dorea să fie aici, printr-un sms cum că își da acordul, sunt pregătit să îmi asum orice)! Răzvan Ciobanu nu este omul care se dă bogat, sunt omul căruia îi plac obiectele scumpe și pe care și le dorește pentru el, nu pentru a demonstra nimic nimănui”, a scris, pe Facebook, înainte de accident, Razvan Ciobanu.