BOMBA ZILEI! Proprietarul maşinii în care a murit Răzvan Ciobanu, condamnat la 3 ANI de ÎNCHISOARE. Ce au descoperit ANCHETATORII

Iulică Cercel, afaceristul în maşina căruia a murit Răzvan Ciobanu, a fost găsit vinovat într-un amplu dosar de evaziune fiscală.

13 dec. 2019, 20:55
BOMBA ZILEI! Proprietarul maşinii în care a murit Răzvan Ciobanu, condamnat la 3 ANI de ÎNCHISOARE. Ce au descoperit ANCHETATORII

Iulică Cercel a fost condamnat la trei ani de închisoare, dar a atacat sentința pronunțată de Tribunalul București. În urmă cu puțin timp, judecătorii s-au exprimat cu privire la acest caz și au respins apelul formulat de afacerist.

Răzvan Ciobanu a murit acum şapte luni. Ce a apărut în locul în care designerul a suferit accidentul fatal FOTO

„În baza art. 421 pct. 1 lit. b) Cod proc. pen., respinge, că nefondate, apelurile formulate de inculpații P. S. C, C. V R și Cercel Iulică și Agenția Națională de Administrare Fiscală împotrivă sentinței penale nr. 859/21.05.2019 pronunțată de Tribunalul București Secția I Penală. În bază art. 275 alin. 2 Cod proc. pen. obligă pe fiecare dintre inculpați la câte 200 lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunțată în ședința publică”, se arată în decizia magistraților.

Bombă în ancheta morţii lui Răzvan Ciobanu. Cine l-a ucis, de fapt, pe designer. Avocata face noi dezvăluiri HALUCINANTE din anchetă

Iulică Cercel a fost dat în judecată și în civil, iar instanța l-a găsit bun de plată. Aproximativ 200.000 de euro trebuie să plătească afaceristul. Inclusiv iubita lui Iulică Cercel, Mădălina Georgiana I., proprietara de drept a Range Rover-ului, are probleme cu statul. În Oltenița, tânăra controlează o firmă și a fost dată în judecată de o instituție bancară. Astfel a ajuns să fie executată silit pentru aproape 100.000 de euro!

BOMBĂ în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu: „A fost forţat să plece la mare”. El l-a omorât pe designer!

Răzvan Ciobanu a murit în urma unui accident, petrecut în dimineața de 29 aprilie. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. Designerul, care conducea maşina lui Iulică Cercel, se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei.