Abia acum s-a aflat! De ce toți băieții lui Laurențiu Reghecampf au prenume care încep cu litera „L”

Putem pariu că cel puțin o dată te-ai întrebat de ce toți băieții lui Laurențiu Reghecampf au prenume care încep cu litera „L”. Ei bine, iată care este adevărul.

30 mai 2022, 16:12
Abia acum s-a aflat! De ce toți băieții lui Laurențiu Reghecampf au prenume care încep cu litera „L”

În urmă cu două săptămâni, Laurențiu Reghecampf a devenit din nou tată de băiat. Bebelușul se numește Liam, un alt prenume care începe la fel ca și prenumele lui, cu litera „L”.

De ce au toți băieții lui Reghe prenume care încep cu litera „L”

Întrebat de ce toți băieții lui au prenume care încep cu „L”, antrenorul Universității Craiova a oferit o explicație cât se poate de simplu:

„Nu are o semnificație. Faptul că pe mine mă cheamă Laurențiu, pe Luca îl cheamă Luca David Andrei, pe Laurențiu îl cheamă Laurențiu Junior Adrian, a fost dorința Anei să-i punem numele meu, iar pe Liam m-am gândit că dacă deja cei doi băieți au nume care încep cu L, hai să găsim un nume care să i se potrivească lui Liam în toată constelația asta”, a zis Laurențiu Reghecampf la Kanal D.

Citește și: Laurențiu Reghecampf, despre momentul în care şi-a pierdut fetiţa: „Ne obișnuisem deja cu Ana Lisa”. Ce spune despre blesteme VIDEO

Din mariajul cu Mariana Pfeiffer, Laurențiu Reghecampf are un băiat, Luca, în vârstă de 21 de ani, iar din căsnicia cu Anamaria Prodan are un băiat de 14 ani, Laurențiu Junior, numit și Bebeto.

Reghe a avut și o fetiță, care a murit

În urmă cu ani buni, Laurențiu Reghecampf a trecut prin cea mai rea dramă pe care o poate trăi un părinte. Fetița lui a murit cu mult înainte să îi fie vremea.

„A fost un moment dificil atunci în viața mea. A fost primul copil pe care l-am avut cu Mariana.La vârsta de 8 luni am descoperit că are o problemă la inimioară, avea tetralogia fallot, inima nu se împărțise exact în cămăruțe și a trebuit să o operăm.

În perioada aia eu jucam la Steaua, am dus-o la Cluj, am operat-o, doctorul ne-a spus că operația a reușit, dar trebuie lăsată deschisă 24 de ore, așa se face la operația la inimă, să vadă exact cum decurg lucrurile după aia.Din păcate, n-a reușit. La un an și o lună a fost operația. Așa am pierdut-o”, spunea el  în trecut.