Abia acum s-a aflat drama cântăreţei. A fost bătută de un membru din trupă: „Mi-a dat două palme”

O cântăreaţă de muzică populară și de petrecere din zona Ardealului a trecut printr-un adevărată dram, când a fost bătută de un membru al trupei alături de care cânta.

RomaniaTV.net
17 iul. 2020, 14:37

Este vorba despre Livia Pop, una dintre cele mai cunoscute artiste din Ardeal. Episodul neplăcut a avut loc chiar în noaptea de Revelion şi mărturiseşte că nu se aştepta niciodată la un astfel de gest.

E o întâmplare mai puțin fericită din viața mea pe care mi-o amintesc cu groază. Nu m-am așteptat, nu am crezut că este posibil să treci prin așa ceva, dar mi s-a întâmplat. S-a întâmplat chiar în seara de Revelion. A fost o altercație cu un copleg de-al meu din formație, de fapt au avut ei între ei, băieții din trupă. După ce am terminat de cântat în seara de Revelion, unii voiau să plece acasă, altul nu.

Totul a pornit dintr-o prostie, dintr-o banalitate… Tipul nu voia să mergem acasă, cântasem la Alba Iulia și voiam să mergem acasă la Baia Mare. Terminasem destul de devreme și voiam să mergem la familie, fiecare. El s-a enervat și l-a lovit pe colegul meu cu vioara, eu am intervenit pentru că nu puteam să stau și să mă uit”, a spus Livia Pop, pentru Wowbiz.ro.

M-a lovit și pe mine! În toată nebunia de atunci, eu, primul meu gând a fost să sun la 112, pentru că așa mi se părea firesc. Și așa ar fi fost să fac… Dar, ceilalți colegi, el (agresorul, n. red.) fiind pe la noi prin zonă un tip temut, nu au vrut. Ei m-au rugat să plecăm acasă, să nu fac treaba asta, să nu sun la 112, și atunci am cedat… Mi-a dat două palme, mi-a lăsat niște urme. Eu sunt femeie, el fiind bărbat, vă puteți imagina ce s-a întâmplat.

Și acum regret că nu am sunat la Pioliție, dar, repet, am făcut-o pentru colegii mei. Dar nici nu am mai colaborat cu omul acela… Nici nu ne-am mai văzut de atunci”, a mai spus artista pentru aceeaşi sursă.