Abonamente metropolitane anuale pentru elevi şi studenţi în Bucureşti

Elevii şi studenţii nu vor mai fi nevoiţi să stea la coadă lunar pentru a achiziţiona abonamente reduse pentru transportul public în Bucureşti. STB pune la dispoziţia elevilor, începând de miercuri, abonamente metropolitane acordate cu reducere integrală de tarif, şi pentru studenţi abonamente cu reducere de 50%, pe durata întregului an şcolar.

12 apr. 2022, 15:17
Abonamente metropolitane anuale pentru elevi şi studenţi în Bucureşti

Abonamente metropolitane anuale pentru elevi şi studenţi în Bucureşti, începând de miercuri. Beneficiarii reducerii integrale de tarif pentru transportul public sunt elevii claselor 0-XII, elevii școlilor profesionale, elevii școlilor postliceale şi elevii și studenţii orfani sau proveniţi din casele de copii.

Citeşte şi: Abonamente metropolitane anuale pentru elevi şi studenţi în Bucureşti

„Facilitatea de reducere cu 50% a prețului abonamentelor este disponibilă pentru studenții înmatriculaţi la forma de învăţământ cu frecvenţă, în instituţiile de învăţământ superior acreditate, în vârstă de până la 26 de ani.

Începând de mâine (miercuri n.red.), aceștia pot achiziționa de la centrele de emitere și reîncărcare STB SA abonamente lunare, abonamente pentru jumătate de an, respectiv anuale”, a transmis STB într-un comunicat de presă.

Citeşte şi: Schimbări ridicale privind abonamentele STB pentru elevi şi studenţi. Cum vor fi evitate cozile de la ghişee formate lună de lună